Kludi

Merkliste

Breadcrumb Navigation

Sie sind hier:

Punkte Navigation

Unternavigation

KLUDI PROVITA

Majoritatea oamenilor participă în mod activ, sănătos şi fără nici un impediment la viaţa de zi cu zi, dar sunt şi cei care nu se descurcă în situaţile obişnuite şi au cerinţe speciale legate de mediul lor înconjurător. 

Pentru aceştia, Kludi vine în întâmpinare cu noua serie de baterii KLUDI PROVITA.

KLUDI PROVITA este destinată celor pentru care produsele tradiţionale reprezintă o barieră incomodă, de multe ori de ne depăşit. KLUDI PROVITA aduce un plus de confort în utilizarea lavoarului.

7 avantaje într-un singur produs:

Ergonomic & igienic        

Mânerul în unghi, cu o lungime de 120 mm permite o deservire confortabilă şi ergonomică atunci când întrebuinţarea mâinilor este limitată. Mânerul Klinik, cu o lungime de 180 mm este special creat pentru acţionarea cu cotul sau cu  dosul palmei. Iar la deschiderea şi închiderea bateriei se previne contaminarea cu microbi şi bacterii. Această variantă este cea mai potrivită pentru utilizarea în saloanele pacienţilor din clinici şi spitale.

Curat & igienic        

Perlatorul Care previne înmulţirea bacteriilor cauzată de depunerile de calcar şi dezvoltarea de pelicule.

Flexibil

Gura de umplere a bateriilor poate fi montată într-o poziţie fixă sau mobilă.

Sigur

Bateriile sunt disponibile opţional şi în varianta cu excentrice blocabile.

Simplu

În clinici şi spitale este foarte important ca bateriile să fie tot timpul igienizate şi dezinfectate, iar noua tehnologie inovatoare permite o dezinfecţie termică foarte uşoară la  bateriile cu termostat: se scoate capacul cauciucat de protecţie, se deschide protecţia la apa fierbinte prin intermediul unui imbus şi dezinfecţia termică începe. La sfârşit, se fixează protecţia la apa fierbinte, se remontează mânerul şi capacul cauciucat de protecţie – şi gata!

Ecologic

Cu un debit maxim de 8 l/min, KLUDI PROVITA este economică şi protejează mediul înconjurător.

Datorită combinaţiei dintre elementele clasice de design, cercul şi pătratul, aceste produse se pot asocia perfect cu produsele din seria KLUDI ZENTA, fără o întrerupere a stilului.

Produsele sunt disponibile în magazinele de specialitate.

Dateien:
 0.9 MB