Kludi

Kedvenc termékeim listája

Breadcrumb Navigation

Itt van:

Point Navigation

Sub Navigation

Bajcsy-Zsilinszky Kórház

A Bajcsy-Zsilinszky Kórház új diagnosztikai és műtéti tömbjének megépítése a főváros azon egészségügyi koncepciójába illeszkedik, melynek célja az egészségügy hosszú távú, regionális alapú fejlesztése, a regionális kórházak folyamatos felújítása. Így került sor az Uzsoki utcai Kórház és a Szent Imre Kórház mellett a Bajcsy-Zsilinszky Kórház fejlesztésére.

 

A Bajcsy-Zsilinszky Kórház a kelet-budapesti régióban a fejlesztéssel regionális bázis kórházzá fejlődött.

 

Az 1932-ben átadott kórházban a háború után új szakterületek kerültek kialakításra, ezt azonban az épületek, és az infrastruktúra bővítése nem követte. Az 1932-ben épült épületek megfelelőek hotelfunkciókra, de a modern technika befogadására már nem voltak alkalmasak. Ezért szükség volt a szakmai infrastruktúra fejlesztésére, hogy a kórház számára lehetővé váljon a gyorsabb kivizsgálás és a pontos diagnózis és az ezt követő adekvát terápia. A fejlesztés több mint 200 ezer lakos egészségügyi ellátásában eredményez minőségi ugrást.

 

Hazánkban közismerten nem eléggé hatékony és szervezett a kórház előtti ellátás (befekvés előtti), főleg az ügyeleti időszakban, ezért jelentős a kialakított, nonstop jelleggel működő sürgősségi osztály és készenléti műtő. Ez a sürgősségi betegellátásban ugrásszerű javulást eredményez.

 

A gyors és pontos diagnózis valamint az ezt követő adekvát terápia a költségkímélő és gazdaságos működtetés egyik alapfeltétele.

 

Kórházunk vezetése a kezdetektől fogva nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy a magas színvonalú betegellátás mellett a napi működéshez szükséges eszközök - így például a csaptelepek - is megfeleljenek a kor minőségi követelményeinek. Ennek köszönhetően anyagi lehetőségeink tükrében mindig nagy odafigyeléssel választottuk ki a kórházban beépítésre kerülő termékeket. A régebbi szárnyakban használt különböző csaptelepek tapasztalatiból kiindulva az új műtéti és diagnosztikai tömb kivitelezésekor mindenütt Kludi gyártmányú csaptelepeket szereltettünk fel. Tettük ezt azért, mert egyrészt a Kludi kínálatában találtuk meg a szükséges speciális orvosi csaptelepeket, másrészt a már eddig is használt termékekkel - megbízhatóságuk és jó szervizhátterük miatt - gyakorlatilag nem volt gondunk az üzemeltetés során. Ismerve a cég múltját, értékelve saját tapasztalatainkat - amennyiben szűkös anyagi lehetőségeink engedik -, a jövőben is szívesen választjuk a Kludi csaptelepeket.