Kludi

Kedvenc termékeim listája

Breadcrumb Navigation

Itt van:

Point Navigation

Sub Navigation

Hotel Sárvár

...A kastély: a falu “kapujában”, három hektáros park közepén álló, fenyőfákkal és fakülönlegességekkel övezett, három részből tagolt, kerengővel egybekötött, 1827-ben épített, klasszicista épületegyüttest a Károlyiak megbízásából Ybl Miklós alakította át és bővítette

1882-ben neoreneszánsz stílusban.

...A szálloda: az 1998 karácsonyán megnyílt öt csillagos szállodában öt lakosztály és ötvenkét kétágyas, részben pótágyazható szoba, a különlegesség igényét szem előtt tartó színharmóniával és berendezéssel hivatott kielégíteni a különböző elvárásokat, a szolidat és a rendkívülit egyaránt. Belföldi és külföldi, egyéni és csoportos, üdülési és üzleti céllal utazó, a sport, a természet szerelmesei, a regenerálódást, a gyógyulást igénylők mind találnak kedvükre valót.

...Az ajánlat: vezérlő elvünk “ahány szoba, annyi szolgáltatás”!

- Szálloda: hitelkártya elfogadás, repülőjegy ügyintézés, csomaghordás, fegyverszéf, recepciós széf, szobaszerviz, gyermekfelügyelet, animátor, felvonók, dohányzó-nem dohányzó szoba, házikedvenc behozható és mentes szobák, fürdőszobák részben bidével, szobákban telefon, televízió, szobaszéf, minibár, a lakosztályokban pezsgőfürdő és szauna, teljes körű klimatizáltság.

- Vendéglátás: étterem korszerű konyhával, büféreggelivel, kávézó, pinceborozó, söröző és nyári sörpavilon.

- Termek: Monarchia Terem /méret:17,2x6,8; bankett:80; fogadás:100; szinház:100; iskolapad: 70;"U"alak:-;kör:-;/, Millennium Terem ./:8,8x7;40;50;50;40;30;40;/ Szalon I.II.III.IV. /:7x7;30;40;40;30;25;30;/. Berendezésük: minden a kornak megfelelő technika / tolmácsberendezés előzetes egyeztetéssel/, kérésre rendezvényiroda.

 - Kultúra: szivarszobánkban kap helyet könyvtárunk és a Károlyi családot bemutató emlékhely; a szálloda közösségi tereit előzetes egyeztetéssel - belépődíj ellenében, vezetővel, - külső vendégeink is megtekinthetik, mint múzeumot.

- Sport: kosárlabda-, röplabda-, tenisz-, tollaslabda-, erdei torna-, erdei kerékpár-, íjászpálya, játszótér, nyitott és fedett medence, pezsgőfürdő, szauna, gőzfürdő, szolárium, masszázs, konditerem, bowling, biliárd, fallabda, lovas tanya, horgászat, vadászat, sporteszközkölcsönzés, nagypályás foci ( a faluban ).

- Egészség: fogyni és életmódot váltani kívánók, emésztési, mozgásszervi és nőgyógyászati panaszokkal küzdők számára komplett ajánlattal szolgálunk.

- Egyebek: saját park, zárt parkoló, garázs, fodrász, kozmetikus, házi oltár, mosoda, játszószoba.

A KLUDI Kft.-t, mint céget azért választották beszállítónak, mert a megbízhatóság mellett kiemelkedő a szervizháttere, melyet egyetlen komoly szolgáltató sem hagyhat figyelmen kívül.

A KLUDI Adlon csaptelepek és kiegészítők választása pedig egyértelmű volt számukra, hiszen a termék maga mélységes eleganciát sugároz úgy ahogy ezt a kastélyszálló egésze megkívánja.