Kludi

Kedvenc termékeim listája

Breadcrumb Navigation

Itt van:

Point Navigation

Sub Navigation

Pestszentimrei Sportkastély

A Sportszerű Kft., Pestszentlőrinc-Pestszentimre önkormányzata által létrehozott Sporttevékenységet Szervező és Sportlétesítményeket Üzemeltető Korlátolt Felelősségű Társaság. A Lőrinci Sportcsarnok, és az újonnan épült nagyszabású, korszerű sport- és rendezvénycsarnok a Pestszentimrei Sportkastély van a cég kezelésében. Az intézmény a főváros déli részén található, a Nagykőrösi úton az M5-ös autópálya felé haladva. A Sportkastély 2,1 hektáros területen épült 4727 négyzetméteres sportlétesítménynek minden igényt kielégítő játéktere van, a legmodernebb felszereltséggel rendelkezik, és az építtetők gondoltak mozgássérült társainkra is. A küzdőtér méretei lehetővé teszik, hogy elektromos mozgató szerkezettel ellátott függöny segítségével három részre osztott területen egyszerre több funkcióra is használható legyen. A 48x28x9 m-es küzdőtér több sportág (asztalitenisz, kézilabda, teremlabdarúgás, kosárlabda, röplabda, tenisz, terem hoki, tollaslabda, birkózás, cselgáncs, ökölvívás, súlyemelés, vívás ill. táncversenyek) edzéseinek, versenyeinek és nemzetközi rendezvényeinek lebonyolítására alkalmas.

Természetesen a hely méretéből és magas műszaki színvonalából adódóan sportversenyek mellett más célokra is alkalmazható, pl.: kiállítások, vásárok, koncertek, bálok, kulturáliszenei és politikai rendezvények, show műsorok, konferenciák, tanácskozások, esküvők és családi rendezvények megtartására.

A csarnok különteremmel is rendelkezik, ahol 35-40 fő részére állófogadások és kisebb rendezvények is tarthatók.

A Sportkastély süllyesztett játéktérrel, 1100 fő befogadó képességű lelátóval rendelkezik (köztük 65 db bérelhető VIP szék), de egyes rendezvényekre bővíthető a nézőtér, így akár 3800 néző is le tud ülni, például egy koncerten.

Korszerű öltözők, vizesblokkok készültek a KLUDI SZERELVÉNYEK KFT. által forgalmazott automata és normál csaptelepekkel, a minőség és az energiatakarékosság jegyében.