Zoeken

KLUDI-NOVA FONTE PURA

KLUDI-DECUS

KLUDI-RENON

KLUDI-DIVE

KLUDI-BOZZ

EXCLUSIEVE INKIJK

Ontdek

onze NOVITEITEN 2024

 

 

NU ONTDEKKEN

Bad: Innovaties & Productkenmerken

KLUDI NOVA FONTE
Traditie-bewuste vormgeving

MODERN CLASSIC - Wat op het eerste gezicht tegenstrijdig lijkt, kan perfect met elkaar combineren. Traditie-bewuste vormgeving in harmonieus samenspel met gereduceerde verfijning creëren tijdloze elegantie en bijzondere waarde.

Naar Serie
KLUDI COCKPIT
Perfect ontwerp - intuïtieve bediening

Met de KLUDI COCKPIT douchesystemen wordt douchen een ware belevenis voor alle zintuigen - perfect design, hoogwaardige materialen, intuïtieve en eenvoudige bediening, technisch raffinement en echte kwaliteit Made in Germany.

Naar de douchesystemen
KLUDI BOZZ
Archetype in optima forma

PURISTISCH: Compromisloos rechtlijnig en vrij van overbodige versieringen, richt de puristische vormgeving van KLUDI BOZZ zich op een heldere, gereduceerde look en een sobere elegantie.

Naar Serie
KLUDI PUSH
Doucheplezier met één druk op de knop

KLUDI PUSH is de innovatieve wateromstelling voor inbouwsystemen. De watertoevoer wordt eenvoudig geregeld met een druk op de knop. Nu nog handiger dankzij nieuwe technologie en geperfectioneerd design. In niet-actieve toestand liggen de drukknoppen gelijk met de muurplaat. Wanneer de functie is geactiveerd, steken de knoppen discreet uit, zodat ze onder de douche met gesloten ogen gemakkelijk kunnen worden bediend.

Naar Serie
Nieuwe PUSH & SWITCH-functie
Innovatieve omschakeling van water!

Innovatieve omschakeling van water! Simpel omstellen met trekknop is verleden tijd! De nieuwe PUSH & SWITCH-functie biedt de comfortabele en fluweelzachte omschakeling met één druk op de knop - onder de douche of in bad. Simpel omstellen met trekknop is verleden tijd! De nieuwe PUSH-functie biedt de comfortabele en fluweelzachte omschakeling met één druk op de knop - onder de douche of in bad.

Meer daarover

Keuken: Innovaties & Productkenmerken

KLUDI E-GO
Nieuw met L-uitloop

DE E-GO FAMILIE GROEIT - VANAF JUNI 2022! Onze E-GO elektronische keukenmengkraan is de ideale steun bij de spoelbak. Terwijl hij voorheen alleen verkrijgbaar was met een gebogen C-uitloop, breiden we het assortiment nu uit met de E-GO met een L-uitloop. Elk model is nog steeds verkrijgbaar als batterijvariant of op netvoeding.

Over de serie
Sensor bij de gootsteen
markant in diep mat zwart

Voor de eerste keer introduceren wij de nieuwe diep mat zwarte afwerking (66) in het KLUDI assortiment. Met een bijzonder diepe zwarte tint zijn de E-GO keukenmengkranen met C en L uitloop de perfecte keuze voor hedendaagse puristische architectuur.

Over de serie
KLUDI MIX
De klassieker met de hoogste functionaliteit

Modern, dynamisch design met baanbrekende functionele mogelijkheden, net zo individueel als uw keuken.

Naar Serie
KLUDI M2
Moderne Geometrie

De strakke en lineaire vorm van de KLUDI M2 integreert zich perfect in de moderne keukenambiance en biedt optimale functionaliteit en veel comfort.

Naar Serie
KLUDI L STEEL
Functionele esthetiek

De keuken als uitdrukking van persoonlijke woonstijl. Exacte geometrie, teruggebracht tot de essentie, authentiek materiaal. Met de L-LINE keukenmengkranen zet u een architectonisch accent.

Naar Serie

Inspiratie

Laat u inspireren door boeiende verhalen over onze producten, initiatieven, medewerkers en partners. Zo geven wij vorm aan de toekomst van water.
Dompel jezelf onder in inspirerende douchewerelden

Met KLUDI DIVE herdefiniëren wij het douchen volledig. Nieuwe straalsoorten, uniek design en hoge functionaliteit. En dat alles in een overzichtelijk, doelgericht assortiment.

Douche
KLUDI DIVE douches en douchesystemen
Intuitive Bedienung wie im Cockpit

KLUDI COCKPIT Explorer verbindet optimale Ergonomie mit attraktivem Design. Die beiden Bediengriffe sind in idealer Sicht- und Griffweite platziert und schräg nach hinten geneigt, wie in einem Flugzeugcockpit. Wassermenge und Temperatur lassen sich durch einfaches Drehen einstellen – bequem und mit intuitiver Leichtigkeit.

Mehr dazu
Douche
Optimaal Comfort
KLUDI kranen in elegant mat zwart

Zwart spreekt voor zich en geeft rust. Zwart is een podium dat onopvallend vorm en functie naar voren brengt. Een overtuigende inzet voor hoogwaardig design. Zoals bij de KLUDI Smart Luxury series: NOVA FONTE Puristic, BOZZ en BALANCE.

Mehr dazu
Badkamer
„Beautiful in black“ Highlights in de badkamer
KLUDI start keukenkoffensief

De keuken is vandaag de dag het gezellige middelpunt van het moderne leven en informele gastvrijheid. Het is dan ook niet meer dan terecht dat KLUDI een keukenoffensief lanceert. Met het nieuwe unieke concept „Kitchen Competence – Performance for Life“ geeft KLUDI zijn assortiment een duidelijke structuur, die voor zowel experts als consumenten gemakkelijk te begrijpen is.

Naar Concept
Keuken
Nieuw Kitchen Competence Concept
Seniorenproducten voor de badkamer

Als u uw badkamer wilt vernieuwen, moet u nadenken over nuttige functies in de badkamer, want gemiddeld renoveert u een badkamer maar om de 20 jaar. Dus beperk barrières en creëer meer comfort. KLUDI biedt daarvoor in veel series praktische extra functies - of ergonomische grepen zoals bij de     COCKPIT douchesystemen, de HotStop functie en bescherming tegen verbranden bij thermostaten of ééngreepswastafelmengkranen. Als u producten specifiek voor de zorg wenst, dan zijn onze MEDI CARE & PROVITA series precies goed voor u!

Barrièrevrij
Seniorenbadkamer
KLUDI PUSH: Doucheplezier met één druk op de knop

KLUDI PUSH is de innovatieve wateromstelling voor inbouwsystemen. De watertoevoer wordt eenvoudig geregeld met een druk op de knop. Nu nog handiger dankzij nieuwe technologie en geperfectioneerd design. In niet-actieve toestand liggen de drukknoppen gelijk met de muurplaat. Wanneer de functie is geactiveerd, steken de knoppen discreet uit, zodat ze onder de douche met gesloten ogen gemakkelijk kunnen worden bediend

Meer daarover
Douche & Bad
Doucheplezier met één druk op de knop
KLUDI COCKPIT Explorer

Elke peuter leert: raak geen hete voorwerpen aan om je niet te verbranden. Nog beter: als er helemaal geen gevaar voor verbranding bestaat. Het KLUDI COCKPIT Explorer douchesysteem is te allen tijde veilig om aan te raken. De volledige warmte-ontkoppeling van de innovatieve TouchProof technologie zorgt voor een optimale bescherming tegen verbranden. Dit zorgt voor onbeperkt doucheplezier voor de kleintjes. En voor de volwassenen, een goed en veilig gevoel.

Mehr dazu
Badkamer
Meer Veiligheid
Elektronische kranen

Schoon, hygiëne en comfort - elektronische kranen van KLUDI zijn een klasse apart. Of het nu gaat om particuliere of openbare sanitaire ruimten - contactloze bediening wordt steeds interessanter.

Meer daarover
Keuken en Badkamer
Schoon, Hygiëne en Comfort
KLUDI COCKPIT Explorer

Voor bestaande badkamers is het nieuwe douchesysteem COCKPIT Explorer van KLUDI de perfecte oplossing - ook uit economisch oogpunt! Omdat de renovatiewerkzaamheden die nodig zijn voor de installatie minimaal zijn. Het douchesysteem kan ook flexibel worden aangepast aan lage plafondhoogtes, schuine daken of kleine badkamers. Nog een pluspunt: de wandsteun kan tot 18 cm worden versteld, zodat de COCKPIT Explorer op bestaande boorgaten kan worden gemonteerd.

Mehr dazu
Douche
Individueel Doucheplezier XXL
Onder de douche zijn we allemaal individualisten:

Of het nu gaat om kletterende regen van boven, een rijke douchestraal als massage of het snel wegdraaien van de douche om in te zepen - met het variabele douchesysteem COCKPIT Explorer is douchen helemaal flexibel: - Stel de handdouche en de grote hoofddouche naar wens in! - In hoogte verstelbaar - Kantelbaar - Vrij draaibaar Het is allemaal een kwestie van instellen!

Meer daarover
Douche
KLUDI COCKPIT Explorer
Verkooppunt zoeken

Vind snel en eenvoudig een verkooppunt bij u in de omgeving!