Zoeken

Elektronische kranen

voor Bad en Keuken

Reiniging, hygiëne en comfort - elektronische kranen van KLUDI zijn een klasse apart. Of het nu gaat om particuliere of openbare ruimten - contactloze bediening wordt steeds belangrijker.
Elektronische kranen
voor Bad en Keuken

Met geavanceerde sensortechnologie en innovatieve functionaliteit onderscheiden elektronische kranen zich bij de wastafel en de keuken. Zij bieden concrete voordelen: Verantwoord gebruik van energie en drinkwater, hun robuustheid gecombineerd met kinderlijk eenvoudige en probleemloze bediening - en niet in de laatste plaats het innovatieve ontwerp van deze bijzondere kranen.

Produkthighlights für die Küche

KLUDI E-GO
Premium-oplossing in de keuken: sensor en handbediening

Als het water contactloos wordt ingeschakeld in het activeringsveld, op vijf centimeter afstand van de kraan, dan is de zone actief die zich 20 centimeter voor de kraansensor bevindt. Het water loopt zolang er een object of beweging wordt waargenomen. Na drie seconden schakelt het uit - en is het activeringsveld klaar om opnieuw te worden ingeschakeld.

Naar Serie
KLUDI E-GO
Nieuw met L-uitloop

DE E-GO FAMILIE GROEIT - VANAF JUNI 2022! Onze E-GO elektronische keukenmengkraan is de ideale steun bij de spoelbak. Terwijl hij voorheen alleen verkrijgbaar was met een gebogen C-uitloop, breiden we het assortiment nu uit met de E-GO met een L-uitloop. Elk model is nog steeds verkrijgbaar als batterijvariant of op netvoeding.

Naar Serie
Sensor bij de gootsteen
markant in diep mat zwart

Voor de eerste keer introduceren wij de nieuwe diep mat zwarte afwerking (66) in het KLUDI assortiment. Met een bijzonder diepe zwarte tint zijn de E-GO keukenmengkranen met C en L uitloop de perfecte keuze voor hedendaagse puristische architectuur.

Naar Serie

Productkenmerken

KLUDI ZENTA E
Elektronische versies voor de badkamer

De elektronische versie ZENTA E biedt modernste kranen-techniek voor de kleinste ruimte. Batterij en stroomaansluiting zijn op een goed toegankelijke plek onder de wastafel weggewerkt.

Naar Serie
KLUDI BALANCE E
Overal veilig

Het elektronische assortiment voor alle toepassingen: de sensor past zich na installatie automatisch aan de situatie bij de wastafel aan. Een instelbare hygiënespoeling om de 24 uur vermijdt stilstaand water. En de tijd dat het water naloopt, kan na het laatste sensorsignaal individueel worden ingesteld tussen 0,1 en 5 seconden. Nieuw is de variant WHITE met wit oppervlak.

Naar Serie
KLUDI ZENTA E inbouw
Voor hoogwaardige wasgelegenheden

Betrouwbare technologie bevindt zich achter de soft-edge wandmodules. Korte of lange uitlopen leiden het water naar de plek waar het nodig is. De temperatuur kan tijdens de montage vooraf worden ingesteld. Het sensorveld bevindt zich onder de uitloop en reikt tot 30 centimeter - ideaal voor een veilige, contactloze bediening.

Naar Serie

Functies van de KLUDI elektronische kranen

Contactloos

Een elektronische kraan detecteert uw beweging en activeert de waterstraal. De temperatuur wordt vooraf bepaald door de stand van keuzeknop.

Hygiëne

Elektronische kranen voor wastafels en keukens dragen bij tot extra hygiëne en een betere bescherming tegen infecties: omdat ze volledig contactloos kunnen worden bediend, wordt ook het risico van overdracht van virussen en ziektekiemen verkleind.

Water besparen

De doorstroomhoeveelheid van de elektronisch aangestuurde KLUDI kranen is verlaagd. De zuinige KLUDI ZENTA E modellen verbruiken slechts 4,8 liter per minuut en zorgen daarmee voor een duurzame besparing van grondstoffen en geld.

Hygiënespoeling

In het belang van drinkwaterveiligheid zijn alle KLUDI elektronische kranen voorzien van een automatische hygiënespoeling, zodat microbiologische vervuiling door stilstaand water is uitgesloten.

 

 

Hybride keukenmengkraan
KLUDI E-GO

In de keuken is naast sensorbediening ook handbediening mogelijk.

Naar wens ingesteld

De elektronische kranen van KLUDI zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar: Als koudwaterkraan met de koudwaterkraanfunctie of als voorgemengd water met een mengkraanfunctie. De temperatuur van het water kan worden ingesteld met een temperatuurkeuzeknop. Optioneel is de temperatuurvoorinstelling ook verkrijgbaar zonder keuzeknop - voor eenmalige voorinstelling.

Batterij- of netvoeding
Aan u de keuze

Afhankelijk van het model krijgen de elektronische kranen de benodigde stroom van een geïntegreerde batterij of van het stopcontact via de meegeleverde voedingseenheid. Bij het achteraf inbouwen van een elektrische kraan adviseren wij de batterij-uitvoering, die de installatiewerkzaamheden tot een minimum beperkt.

Impressies

De elektronische versie biedt modernste montagetechniek voor de kleinste ruimte en toch is het design volledig passend bij de klassieke KLUDI ZENTA.

Het brede assortiment van KLUDI ZENTA inbouw wastafelmengkranen laat niets te wensen over.

De organische, minimalistische vormgeving van KLUDI BALANCE heeft vele designprijzen gewonnen.

Intelligente sensorbesturing in de keuken.

Zelfs als je geen hand vrij hebt - KLUDI E-GO kan handmatig en contactloos bediend worden door hybride technologie.

Verkooppunt zoeken

Vind snel en eenvoudig een verkooppunt bij u in de omgeving!