Zoeken

PUSH

Inbouw oplossing

Niet alleen de favoriet van de loodgieter

Ontspannend bad of verfrissende douche - slechts een druk op de knop verwijderd met KLUDI PUSH! Met de praktische thermostaat kan de watertemperatuur in een handomdraai worden aangepast. De compacte vorm en de intuïtieve bediening maken KLUDI PUSH tot een must in iedere badkamer.

Meer ruimte door verzonken montage

8 vierkante meter groot
is de gemiddelde badkamer

Gezien de gemiddelde grootte van de badkamer van ongeveer acht vierkante meter en de toenemende tendens om in kleine ruimten te leven ("Micro-Living"), is de ruimte die kan worden gewonnen door inbouwkranen te installeren, een groot pluspunt. Bovendien kunnen de inbouwsets discreet en onopvallend worden geïntegreerd in de ontwerpruimte. Een bedieningsconcept met kleine drukknoppen en de ideale oplossing is gecreëerd.

MEER COMFORT IS NIET MOGELIJK
Eenvoudige inbouwoplossingen

Met onze producten verminderen wij ook de werkdruk voor sanitairprofessionals - door optimaal montage- en installatiegemak, het gebruik van hoogwaardige materialen en het gebruik van betrouwbare technologieën.

Videos & Broschüren
Broschüre - Einfach umstellen

Unterputzlösungen erfreuen sich immer mehr Beliebtheit im Bad – sowohl bei den Sanitärexperten, als auch bei ihren Kunden.

Zur Broschüre

Verkooppunt zoeken

Vind snel en eenvoudig een verkooppunt bij u in de omgeving!