Zoeken

KLUDI-DECUS

KLUDI-RENON

KLUDI-NOVA FONTE PURA

KLUDI-DIVE

KLUDI-RESA

Onze Noviteiten

ONTDEK
HET NIEUWE KLUDI
ONTDEK
HET NIEUWE KLUDI

De Salone del Mobile.Milano biedt de ideale gelegenheid om de noviteiten van KLUDI te presenteren. Drie nieuwe collecties zullen worden gepresenteerd op dit gerenommeerde internationale podium: KLUDI-DECUS, KLUDI-RENON. 6 dagen van intensiteit waar professionals van over de hele wereld samenkomen om te netwerken en innovatieve ideeën te delen. Een unieke plek om de nieuwste markttrends te ontdekken, up-to-date te blijven en ideeën uit te wisselen over de meest geavanceerde producttechnologieën. 

Nieuwe Badkamerconcepten

SANITAIR
BEDIENINGSPLATEN
OPBOUWWASTAFELS
BADEN
DOUCHEVLOEREN

GEAVANCEERDE TECHNOLOGIE

Intuïtieve bediening
Digitale technologie
Intuïtieve bediening
Digitale technologie

Het nieuwe inbouwdouchesysteem KLUDI PushTronic brengt de toekomst in de badkamer, niet alleen met een overtuigend design, maar ook technisch. Helder, overzichtelijk en speels eenvoudig te bedienen.

Smart functies,
ultravlak design
Smart functies,
ultravlak design

Nu wordt het slim - zelfs onder de douche. Digitalisering biedt ongekend comfort en veiligheid. De nieuwe douchearmatuur KLUDI TouchTronic maakt van de douche een individueel bedieningscentrum en gaat niet alleen qua design met de tijd mee. Dankzij duurzame waterbesparende technologie en de memory-functie gaat ook het douchen een geheel nieuw tijdperk in.

FRISSE IDEEËN

Dompel je onder
in inspirerende douchewerelden
Dompel je onder
in inspirerende douchewerelden

KLUDI DIVE herdefinieert het douchen. De nieuwe KLUDI DIVE hoofddouches en douchesystemen bieden een unieke totaalbeleving in de douche. De nieuwe stijlvolle hoofddouches maken indruk met een unieke moderne uitstraling. Onder het motto "Minder is meer" richt KLUDI DIVE zich volledig op uw individuele behoeften. De waterbesparende opties helpen water en energie te besparen.

NOVA FONTE PURA

Nieuwe Kleuren
Stijvol en Elegant
Nieuwe Kleuren
Stijvol en Elegant

De kranenserie KLUDI-NOVA FONTE PURA is nu verkrijgbaar in drie nieuwe kleuren: Brushed Gold, Brushed Bronze en Gun Metal. Stuk voor stuk maken ze indruk met hun elegantie en hoge afwerkingskwaliteit. Tegelijkertijd passen ze perfect in het moderne badkamerdesign, waarin hoge kwaliteit en sprekende kleuren centraal staan.

EXTRA ONDIEPE INBOUWDIEPTE

GEAVANCEERDE BEDIENING

Smart in de keuken
Digitaal. Duurzaam. Comfortabel.
Smart in de keuken
Digitaal. Duurzaam. Comfortabel.

Geniaal bedacht. De eerste KLUDI keukenmengkraan die eenvoudig thuis via de digitale thuisassistent kan worden bediend. Bovendien kan de armatuur individueel worden geprogrammeerd. Wie bewust, duurzaam en met veel plezier wil leven, kan niet om de nieuwe KLUDI E-GO VOICE heen.

BAD-ACCESSOIRES

KLUDI-VELA C
Schitterende Geometrie
KLUDI-VELA C
Schitterende Geometrie

KLUDI-VELA C wordt gekenmerkt door zijn heldere, geometrische vorm. De accessoires van de nieuwe serie zijn origineel, modern en tegelijkertijd zeer functioneel. Ze zijn ontworpen om het dagelijks gebruik zo gemakkelijk mogelijk te maken. Samen met het brede kleurenpalet ( zes kleuren zijn verkrijgbaar) zorgt dit voor een veelzijdig assortiment dat voor iedereen wel een oplossing biedt.

KLUDI-VELA S
Een fraaie Uitbreiding
KLUDI-VELA S
Een fraaie Uitbreiding

De nieuwe collectie badkameraccessoires KLUDI-VELA S is bedoeld voor iedereen die houdt van subtiele vormen en strakke lijnen. De serie praktische en comfortabele accessoires wordt gekenmerkt door het subtiele, onopvallende ontwerp, dat zowel in klassieke als moderne inrichtingen terug te vinden is. De producten uit de serie zijn verkrijgbaar in zes kleurvarianten, het oppervlak kan glad of geborsteld zijn.

KLUDI-VELA R
Tijdloos Design
KLUDI-VELA R
Tijdloos Design

De nieuwe collectie accessoires KLUDI-VELA R is bedoeld voor iedereen die houdt van klassieke contouren en universeel design. De VELA R-serie is verkrijgbaar in zes kleurvarianten en is de perfecte aanvulling voor badkamers van verschillende stijlen. Glashouder, zeepdispenser, handdoekhouder, toiletborstelhouder - alle elementen zijn perfect afgewerkt om het dagelijkse comfort van hun gebruikers te garanderen.

Interessante onderwerpen

Power of colours
Nieuwe gekleurde oppervlakken
Power of colours
Nieuwe gekleurde oppervlakken

Blaas uw badkamer nieuw leven in met verfrissende nieuwe kleuren! De nieuwe Nova Fonte Pura mengkranen van KLUDI, verkrijgbaar in maar liefst elf kleuren, transformeren uw badkamer tot een statement van stijl en elegantie.

Verkooppunt zoeken

Vind snel en eenvoudig een verkooppunt bij u in de omgeving!