Onderscheiden met design awards

Met ruim meer als 20 internationale designprijzen werd KLUDI in de afgelopen jaren onderscheiden. Bijzonder trots zijn wij op de PLUS X AWARD "Meest innovatieve merk". De onderscheiding "Meest innovatieve merk van het jaar 2015" is de hoogste onderscheiding van Plus X Award en huldigt de innovatiekracht van een onderneming.

Scrollen om KLUDI te ontdekken

EERVOLLE ONDERSCHEIDING KLUDI products

iF Design Award

Met de IF Design Award worden sinds 1953 jaarlijks uitmuntende designprestaties bekroond. De Award omvat meerdere gebieden van industrieel design. Een internationale jury van experts beoordeelt de producten, die in de gebieden product- communicatie- , verpakkingsdesign en binnenhuisarchitectuur bijzonder uitblinken.

Hier komt u meer te weten:  http://www.ifdesign.de

Designprijs van de Bondsrepubliek Duitsland

De designprijs van de Bondsrepubliek Duitsland behoort te de belangrijkste nationale bekroningen op het gebied van design en geldt als zogenaamde "Prijs onder de prijzen". De deelname is alleen voor die producten mogelijk, die reeds een nationale of internationale prijs hebben verkregen. De prijzen worden uitgereikt voor communicatiedesign en serieproducten. Bepaald worden de prijswinnaars door een onafhankelijke jury van experts, bestaande uit vertegenwoordigers uit design, media en bedrijfsleven.

Hier komt u meer te weten: http://www.bmwi.de

Plus X Award

Met een internationale en onafhankelijke vakjury uit 27 branches, 23 competente strategische partners en meer als 600 deelnemende, internationale merken is de Plus X Award momenteel 's werelds belangrijkste innovatieprijs voor technologie, sport en lifestyle. Sinds 2011 bekroont de Award ook producten uit de sanitairbranche in zelfstandige productgroepen. Producten, die ten minste over een "Plus X" factor beschikken, worden met een Plus X Award waarmerk onderscheiden. Onderscheidings waardig zijn nieuw ontwikkelde technologieën, buitengewone designs alsmede intelligente en eenvoudige bedieningsconcepten. Criteria zoals goede ergonomische en ecologische producteigenschappen en de toepassing van kwalitatief hoogwaardige materialen en hun verwerking, zijn eveneens onderscheidings waardig.

Hier komt u meer te weten:http://www.plusxaward.de

Verkooppunt zoeken

Vind snel en eenvoudig een verkooppunt bij u in de omgeving!