Zoeken

HET NIEUWE KLUDI

ONZE NOVITEITEN

HET NIEUWE KLUDI

ONZE NOVITEITEN

HET NIEUWE KLUDI

ONZE NOVITEITEN

GEAVANCEERDE TECHNOLOGIE

Intuïtieve bediening
Digitale technologie
Intuïtieve bediening
Digitale technologie

Het nieuwe inbouwdouchesysteem KLUDI PushTronic brengt de toekomst in de badkamer, niet alleen met een overtuigend design, maar ook technisch. Helder, overzichtelijk en speels eenvoudig te bedienen.

Smart functies,
ultravlak design
Smart functies,
ultravlak design

Nu wordt het slim - zelfs onder de douche. Digitalisering biedt ongekend comfort en veiligheid. De nieuwe douchearmatuur KLUDI TouchTronic maakt van de douche een individueel bedieningscentrum en gaat niet alleen qua design met de tijd mee. Dankzij duurzame waterbesparende technologie en de memory-functie gaat ook het douchen een geheel nieuw tijdperk in.

WELLNESS PROGRAMMA

KLUDI-ASANA
Een streling voor de zintuigen
KLUDI-ASANA
Een streling voor de zintuigen

In een wellness badkamer spelen de douche en de regendouche een centrale rol. Hierop geïnspireerd garanderen de royale KLUDI-ASANA hoofddouches maximaal douchecomfort. De hoofddouches overtuigen niet alleen door hun grootte, maar ook door hun zachte LED-verlichting in alle kleuren, die een enorme invloed hebben op ons welzijn. We kunnen kiezen uit twee straalsoorten voor onze perfecte douche-ervaring - een watercascade die doet denken aan een waterval of een geconcentreerde laminaire straal.

KLUDI INNOVATIES IN ÉÉN BLIK

Het jaar 2024 zit vol met nieuwe producten - interessante producten voor keuken en badkamer, innovatieve doucheoplossingen, kranen in prachtige nieuwe kleuren. Kijk maar en laat je inspireren!

BAD-ACCESSOIRES

KLUDI-VELA C
Schitterende Geometrie
KLUDI-VELA C
Schitterende Geometrie

KLUDI-VELA C wordt gekenmerkt door zijn heldere, geometrische vorm. De accessoires van de nieuwe serie zijn origineel, modern en tegelijkertijd zeer functioneel. Ze zijn ontworpen om het dagelijks gebruik zo gemakkelijk mogelijk te maken. Samen met het brede kleurenpalet ( zes kleuren zijn verkrijgbaar) zorgt dit voor een veelzijdig assortiment dat voor iedereen wel een oplossing biedt.

KLUDI-VELA S
Een fraaie Uitbreiding
KLUDI-VELA S
Een fraaie Uitbreiding

De nieuwe collectie badkameraccessoires KLUDI-VELA S is bedoeld voor iedereen die houdt van subtiele vormen en strakke lijnen. De serie praktische en comfortabele accessoires wordt gekenmerkt door het subtiele, onopvallende ontwerp, dat zowel in klassieke als moderne inrichtingen terug te vinden is. De producten uit de serie zijn verkrijgbaar in zes kleurvarianten, het oppervlak kan glad of geborsteld zijn.

KLUDI-VELA R
Tijdloos Design
KLUDI-VELA R
Tijdloos Design

De nieuwe collectie accessoires KLUDI-VELA R is bedoeld voor iedereen die houdt van klassieke contouren en universeel design. De VELA R-serie is verkrijgbaar in zes kleurvarianten en is de perfecte aanvulling voor badkamers van verschillende stijlen. Glashouder, zeepdispenser, handdoekhouder, toiletborstelhouder - alle elementen zijn perfect afgewerkt om het dagelijkse comfort van hun gebruikers te garanderen.

FRISSE IDEEËN

Dompel je onder
in inspirerende douchewerelden
Dompel je onder
in inspirerende douchewerelden

KLUDI DIVE herdefinieert het douchen. De nieuwe KLUDI DIVE hoofddouches en douchesystemen bieden een unieke totaalbeleving in de douche. De nieuwe stijlvolle hoofddouches maken indruk met een unieke moderne uitstraling. Onder het motto "Minder is meer" richt KLUDI DIVE zich volledig op uw individuele behoeften. De waterbesparende opties helpen water en energie te besparen.

EXTRA ONDIEPE INBOUWDIEPTE

NOVA FONTE PURA

Nieuwe Kleuren
Stijvol en Elegant
Nieuwe Kleuren
Stijvol en Elegant

De kranenserie KLUDI-NOVA FONTE PURA is nu verkrijgbaar in drie nieuwe kleuren: Brushed Gold, Brushed Bronze en Gun Metal. Stuk voor stuk maken ze indruk met hun elegantie en hoge afwerkingskwaliteit. Tegelijkertijd passen ze perfect in het moderne badkamerdesign, waarin hoge kwaliteit en sprekende kleuren centraal staan.

GEAVANCEERDE BEDIENING

Smart in de keuken
Digitaal. Duurzaam. Comfortabel.
Smart in de keuken
Digitaal. Duurzaam. Comfortabel.

Geniaal bedacht. De eerste KLUDI keukenmengkraan die eenvoudig thuis via de digitale thuisassistent kan worden bediend. Bovendien kan de armatuur individueel worden geprogrammeerd. Wie bewust, duurzaam en met veel plezier wil leven, kan niet om de nieuwe KLUDI E-GO VOICE heen.

Interessante onderwerpen

Power of colours
Nieuwe gekleurde oppervlakken
Power of colours
Nieuwe gekleurde oppervlakken

Blaas uw badkamer nieuw leven in met verfrissende nieuwe kleuren! De nieuwe Nova Fonte Pura mengkranen van KLUDI, verkrijgbaar in maar liefst elf kleuren, transformeren uw badkamer tot een statement van stijl en elegantie.

Het KLUDI
Vakpartner-Portaal

EENVOUDIG. DIGITAAL. DUURZAAM.

Gebruik de directe toegang tot onze prijslijst voor gespecialiseerde partners en vele andere diensten.

Registreer nu en profiteer van de samenwerking.

NU INFORMEREN
Verkooppunt zoeken

Vind snel en eenvoudig een verkooppunt bij u in de omgeving!