Scrollen om KLUDI te ontdekken
| Terug

KLUDI ADLON SERIE

Voor diegenen die luxe in de badkamer in maximale vorm willen laten schitteren.

De reeds tientallen jaren bestaande KLUDI ADLON serie, die met de uitgesproken retro look en facet geslepen massieve uitlopen een evergreen in het KLUDI assortiment is, kan o.a. herkend worden aan de kruisgrepen met porseleinen inzet “hot” en “cold”.

De serie is al jaar en dag verkrijgbaar in verchroomde- en 23-karaat vergulde uitvoering. Als aanvulling op deze nog steeds actuele serie is nu ook een uitvoering verkrijgbaar, waarbij de grepen van origineel Swarovski® kristal zijn gemaakt.

De toch al luxe uitstraling van de KLUDI ADLON serie wordt met deze Swarovski® grepen nog meer geaccentueerd, helemaal, omdat deze van vele geslepen facetten voorziene grepen het in badkamers aanwezige licht weerkaatsen en op sprookjesachtige wijze in de ruimte laten schitteren. Uiteraard is deze nieuwe uitvoering ook in verchroomde- en 23-karaat vergulde uitvoering leverbaar.

Dat de ontwerpers van KLUDI voor Swarovski® kristal hebben gekozen is voor de hand liggend. Geen enkel kristal heeft de kwaliteit en de uitstraling van Swarovski®. Niet voor niets is de vraag naar de Swarovski® collector items, die in gelimiteerde oplage jaarlijks worden gemaakt, vele malen groter dan het aantal beschikbare items, dat wordt geproduceerd.

Ook de KLUDI ADLON serie is in combinatie met de nieuwe Swarovski® grepen een goede kandidaat om binnen afzienbare tijd als collectors item te worden aangemerkt.

KLUDI heeft gelijktijdig een nieuwe douchearm met bijpassende hoofddouche Ø 200 mm op de markt gebracht. Beide producten in dezelfde retro stijl, die zo kenmerkend is voor de KLUDI ADLON serie.

KLUDI GROEP
Kludi is een Duitse specialist voor badkamer- en keukenmengkranen, douches, badkamer toebehoren en complete badkameroplossingen. Sedert 1926 drukt het familiebedrijf uit Menden in Westfalen een stempel op de branche met revolutionaire ideëen en op de praktijk afgestemde producten voor de keuken en de badkamer. Veel, wat moderne mengkranen en douches onderscheidt, werd en wordt in Menden ontwikkeld. Een pioniersrol leverde KLUDI bijvoorbeeld met de ontwikkeling van de multi-mengkraan, die extra aansluiting voor was- en vaatwasmachine mogelijk maakt. Verdere bewijzen van de innovatiekracht van de onderneming zijn de ontwikkeling van de bajonet-aansluiting voor alle mengkranen in de buurt van een draai-kiep venster en's werelds eerste hybride, electronische- en met de hand te bedienen keukenmengkraan KLUDI E-GO. Meer dan 1000 medewerk(st)ers bij KLUDI zorgen er met design en techniek uit Duitsland voor, dat de producten in meer dan 100 landen in de wereld voldoen aan de hoge eisen van de afnemers. Meer dan 50 procent van de totale omzet wordt in de export gerealiseerd. Daarom heeft KLUDI naast het hoofdkantoor in Menden 12 internationale verkooporganisaties alsmede 3 Europese en twee buiten-Europese fabrieken.

Download images
Terug

Verkooppunt zoeken

Vind snel en eenvoudig een verkooppunt bij u in de omgeving!