Scrollen om KLUDI te ontdekken
| Terug

KLUDI AMEO. Opnieuw onderscheiden

De nieuwe serie KLUDI AMEO badkamer armaturen, die reeds onderscheiden was met de prestigieuze Red Dot Award, is recent weer in de prijzen gevallen. KLUDI AMEO wastafelmengkranen hebben het internationale Plus X Award goedkeuringszegel voor “Best Product 2017” en voor uitmuntende kwaliteit, design en functionaliteit verkregen.

Het Plus X Award goedkeuring zegel wordt uitsluitend aan de allerbesten toegekend door een onafhankelijke groep van internationale experts. Het zegel garandeert, dat het product aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet. Deze keer erkende het Plus X Award comité KLUDI AMEO’s innovatieve aanpak om tegemoet te komen aan de behoeften van haar potentiële afnemers.

Designers, architecten en huiseigenaren, die hun woning decoreren verwachten niet alleen betrouwbare, top kwaliteit producten, maar ook een mooie vormgeving, waardoor hun interieurs bijzonder zijn en aan de wensen van de klant voldoen. Exclusiviteit is één van de aspecten, die hedendaagse klanten meestal zoeken en dat inspireerde de designers van de nieuwe serie KLUDI badkamer armaturen. De simpele vorm van de hendel, gecombineerd met de gebogen achterzijde van de body, maakt de KLUDI AMEO tot een opvallend element in badkamers in vrijwel elke stijl (van klassieke- en moderne- tot loft interieurs).

Traditioneel vakmanschap en een uniek ontwerp worden afgestemd op hun functionaliteit. Gebruiksvriendelijkheid wordt gegarandeerd door de ergonomische hendel, duidelijke markeringen en nauwkeurige bediening dankzij de hoogwaardige keramische cartouche.

Milieuaspecten werden ook niet verwaarloosd - de producten zijn voorzien van een s-pointer eco-perlator, die de wateruitstroom reduceert tot 6l / min, zelfs bij hogere waterdruk. KLUDI AMEO vertegenwoordigt een unieke combinatie van kwaliteit, vorm en functionaliteit, die wordt bewezen door de belangrijke globale onderscheidingen, die de serie ontvangt. Afnemers kunnen er van verzekerd zijn, dat zij uitzonderlijke producten kopen voorzien van kwaliteitsonderscheidingen, toegekend door toonaangevende specialisten uit de internationale industrie

KLUDI GROEP
Kludi is een Duitse specialist voor badkamer- en keukenmengkranen, douches, badkamer toebehoren en complete badkameroplossingen. Sedert 1926 drukt het familiebedrijf uit Menden in Westfalen een stempel op de branche met revolutionaire ideëen en op de praktijk afgestemde producten voor de keuken en de badkamer. Veel, wat moderne mengkranen en douches onderscheidt, werd en wordt in Menden ontwikkeld. Een pioniersrol leverde KLUDI bijvoorbeeld met de ontwikkeling van de multi-mengkraan, die extra aansluiting voor was- en vaatwasmachine mogelijk maakt. Verdere bewijzen van de innovatiekracht van de onderneming zijn de ontwikkeling van de bajonet-aansluiting voor alle mengkranen in de buurt van een draai-kiep venster en's werelds eerste hybride, electronische- en met de hand te bedienen keukenmengkraan KLUDI E-GO. Meer dan 1000 medewerk(st)ers bij KLUDI zorgen er met design en techniek uit Duitsland voor, dat de producten in meer dan 100 landen in de wereld voldoen aan de hoge eisen van de afnemers. Meer dan 50 procent van de totale omzet wordt in de export gerealiseerd. Daarom heeft KLUDI naast het hoofdkantoor in Menden 12 internationale verkooporganisaties alsmede 3 Europese en twee buiten-Europese fabrieken.

Download images
Terug

Verkooppunt zoeken

Vind snel en eenvoudig een verkooppunt bij u in de omgeving!