Scrollen om KLUDI te ontdekken
| Terug

Nieuw gebruiksgemak in de keuken

De keukenmengkraan Kludi Bingo Star XS is een nieuwe interpretatie van de klassieke boogvorm en maakt indruk met zijn krachtige en gelijktijdig elegante design.

Hedendaagse keukens zijn niet alleen meer de plek waar wordt gekookt, maar worden steeds meer een ontmoetingsplaats voor het hele gezin en vrienden. Ruimte voor gesprekken ontstaat en gezellige avonden vinden hier plaats. Design en functionaliteit gaan hand in hand bij een keukenontwerp, tot in het kleinste detail. Kludi Bingo Star XS voegt zich naar iedere moderne keukenomgeving met zijn expressieve ontwerp.

De éénhendelmengkraan overtuigt met zijn zachte vormgeving en slanke proporties. Dankzij een hoogwaardige schachtbevestiging heeft deze kraan een stabiele positie op ieder aanrecht. De, bewust zo ontworpen, korte bedieningshendel aan de zijkant voegt een stijlvol accent toe en geeft meer ruimte bij de spoelbak. Bovendien ligt de verkorte handgreep goed in de hand en geeft volledige controle over de waterhoeveelheid en -temperatuur.

Kludi Bingo Star XS is verkrijgbaar in twee versies – met en zonder uittrekbare uitloop. In beide varianten verlaat het water de kraan zonder bijmenging van lucht. Hierdoor ontstaat een zachte straal met een natuurlijk karakter, waardoor het water minder spettert en minder geluid produceert. De kraan zonder uittrekbare uitloop zwenkt 360 graden en is ideaal voor kookeilanden. De versie met praktische, uittrekbare uitloop biedt een comfortabel radius van 230 graden. Een hoogwaardige vezelslang zorgt voor een stille geleiding. De uitloop van de uittrekbare versie is beschikbaar in drie kleurafwerkingen: chroom, mat zwart en mat wit. De hoogwaardige poedercoating in zwart en wit is bestand tegen vuil, krassen en huishoudelijke chemicaliën. Dankzij de verschillende kleurvarianten kan deze esthetische kraan worden gebruikt als een modern contrast of discreet worden geïntegreerd. Kludi Bingo Star XS overtuigt met technische verfijningen, “Made in Germany”-kwaliteit en een verrassend en verfrissend ontwerp.

KLUDI GROEP
Kludi is een Duitse specialist voor badkamer- en keukenmengkranen, douches, badkamer toebehoren en complete badkameroplossingen. Sedert 1926 drukt het familiebedrijf uit Menden in Westfalen een stempel op de branche met revolutionaire ideëen en op de praktijk afgestemde producten voor de keuken en de badkamer. Veel, wat moderne mengkranen en douches onderscheidt, werd en wordt in Menden ontwikkeld. Een pioniersrol leverde KLUDI bijvoorbeeld met de ontwikkeling van de multi-mengkraan, die extra aansluiting voor was- en vaatwasmachine mogelijk maakt. Verdere bewijzen van de innovatiekracht van de onderneming zijn de ontwikkeling van de bajonet-aansluiting voor alle mengkranen in de buurt van een draai-kiep venster en's werelds eerste hybride, electronische- en met de hand te bedienen keukenmengkraan KLUDI E-GO. Meer dan 1000 medewerk(st)ers bij KLUDI zorgen er met design en techniek uit Duitsland voor, dat de producten in meer dan 100 landen in de wereld voldoen aan de hoge eisen van de afnemers. Meer dan 50 procent van de totale omzet wordt in de export gerealiseerd. Daarom heeft KLUDI naast het hoofdkantoor in Menden 12 internationale verkooporganisaties alsmede 3 Europese en twee buiten-Europese fabrieken.

Download images
Terug

Verkooppunt zoeken

Vind snel en eenvoudig een verkooppunt bij u in de omgeving!