KLUDI

Made in Germany

Zoeken

be

Onze kwaliteitsnormen - 'Made in Germany'

"Made in Germany" geniet over de hele wereld het grootste vertrouwen. Omdat het staat voor Duitse techniek en geavanceerde technologieën, kwaliteitsvakmanschap en uitstekend design, betrouwbare topkwaliteit en duurzaamheid. En voor de KLUDI kwaliteitsnorm.

"KLUDI Mehrwerte" - Meerwaarden

Onze Meerwaarden

Om onze kwaliteitsbelofte waar te maken, brengt elke KLUDI mengkraan vijf meerwaarden samen. Deze maken van elk van onze producten een klein meesterwerk voor u.

Vakmanschap

... staat voor uitstekende productiekwaliteit "Made in Germany" en het gebruik van hoogwaardige materialen. Maar ook voor een uitgekiend kwaliteitsborgingssysteem.

Aandacht voor detail

... betekent perfecte harmonie tussen vorm, functie en emotie. Daarom zorgen wij ervoor dat het ontwerp van onze mengkranen in dienst staat van de mensen en voor u meerwaarde creëert.

Glansvol

... combineert een glansvolle look met gemakkelijk te onderhouden oppervlakken. Zodat u geen genoeg kunt krijgen van het uiterlijk van onze mengkranen.

Hart - middenstuk

 

 

Vrije ruimte

... betekent optimaal gebruik van de beschikbare ruimte. Want elke situatie bij wastafels, bad of onder de douche is anders en vraagt om individuele oplossingen voor optimaal comfort.

Hoe wij topkwaliteit garanderen

Investeren in
het ‘Made in Germany’ merk

Als wij zeggen "Made in Germany", dan menen wij dat ook. Door consequent te investeren in onze productiefaciliteit in het Sauerland zijn wij een van de weinige fabrikanten die in staat zijn alle stappen die nodig zijn voor de productie van onze eersteklas mengkranen in onze eigen fabriek in Duitsland uit te voeren. Dat betekent dat wij de volledige controle hebben over de productiekwaliteit en het vakmanschap van onze eigen producten.

KLUDI
Gecertificeerde kwaliteit

Als een van de eerste Duitse bedrijven in de sanitairbranche werden wij gecertificeerd volgens de wereldwijd erkende kwaliteitsnorm ISO 9001. Inspecteurs van TÜV Nord controleren regelmatig onze processen voor kwaliteitsbeheer. Zo zorgen wij ervoor dat onze bad- en keukenmengkranen in de praktijk aan de hoogste normen voldoen. En u inspireren met "Water in Perfection".

KLUDI
Filosofie in de praktijk

Al onze medewerkers doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u volledig tevreden bent wanneer u gebruikmaakt van onze bad- en keukenmengkranen. Bij KLUDI geldt namelijk de filosofie, dat topkwaliteit altijd het resultaat is van het werk van ieder van ons - van productontwikkeling en eigen matrijzenbouw tot en met handmatige eindmontage.

KLUDI
Controle is de beste oplossing

Wij kennen geen compromissen als het op kwaliteit aankomt. Al onze fabrieken hebben hun eigen kwaliteitsborgingsteams. Zij onderzoeken elk afzonderlijk onderdeel voordat een nieuwe kraan in productie gaat. Zij controleren aangekochte onderdelen even systematisch en begeleiden onze productie. Geen wonder dat ons klachtenpercentage voortdurend onder de één procent ligt.

KLUDI
Geen-fout tolerantie

Voordat onze nieuwe producten in serie worden geproduceerd, test onze afdeling kwaliteitsbewaking elk onderdeel grondig. Zo bestaat ons douchesysteem KLUDI COCKPIT bijvoorbeeld uit 69 componenten. Wij meten het kraanhuis alleen al op 105 punten - onder andere met een 3D-coördinatenmeetmachine. Pas als alle teststanden "groen" zijn, is de productie " startklaar". 

KLUDI
Hoogwaardige materialen

De basis voor topkwaliteit wordt gevormd door materialen die overtuigen door hun duurzaamheid, meerwaarde en milieuvriendelijkheid, en die tegelijkertijd een maximale precisie bij de afwerking mogelijk maken. Bij ons douchesysteem KLUDI COCKPIT Discovery bijvoorbeeld, gebruiken wij voor de bedieningsknoppen, de douchehouder en de technische unit massieve kwaliteitsmetalen in plaats van kunststof.

Naar duurzaamheid
Onze fabricage

Wij investeren systematisch in de verbetering van onze productietechnologieën en -processen. Wij gebruiken de modernste methoden om onze producten te maken. Zie hoe wij van een blok messing een hoogwaardige mengkraan maken.

Onze werktuigbouw

Wij ontwerpen en bouwen al onze productiemiddelen in eigen huis. Dat maakt ons onafhankelijk en garandeert de precisie die nodig is voor uitstekend vakmanschap.

Bekijk video
Onze gieterij

Vloeibaar messing wordt in een mal gegoten. Een hittebestendige zandkern zorgt ervoor dat er ruimte overblijft voor het water om te stromen. Na uitharding wordt het eruit gespoeld, waarbij het kraanhuis achterblijft.Vloeibaar messing wordt in een mal gegoten. Een hittebestendige zandkern zorgt ervoor dat er ruimte overblijft voor het water om te stromen. Na uitharding wordt het eruit gespoeld, waarbij het kraanhuis achterblijft.

Bekijjk video
Onze polijstafdeling

De combinatie van hightech en handmatige afwerking geeft onze mengkranen de perfecte afwerking. Onze slijp- en polijstrobots beginnen het werk, voordat we de vorm van elke individuele kraan handmatig perfectioneren.

Bekijk video
Onze Galvanisatie

Onze mengkranen krijgen hun perfecte glans door galvanisatie in onze eigen gloednieuwe fabriekslocatie. Hier coaten we de kranen gelijkmatig met chroom - met de nieuwste technologie.

Bekijk video
Onze Montage

In onze montageafdeling doen wij meer dan alleen onze producten in elkaar zetten. Eindcontroles en een robuuste verpakking zijn net zo belangrijk om er zeker van te zijn dat u helemaal tevreden bent met uw KLUDI mengkraan.

Bekijk video

Made in Germany
Wereldwijd gewaardeerd

"Made in Germany" wordt overal ter wereld beschouwd als een kwaliteitskeurmerk. Daarvan profiteren wij in onze internationale activiteiten met eigen vestigingen, verkoopkantoren en partners in Europa, Azië, Afrika en Oceanië. Onze kranen worden immers in meer dan 100 landen gebruikt - waaronder prestigeprojecten als het "Kayumanis Private Villa & Spa Hotel" in Yangshuo, het vijfsterrenhotel "Sheraton Grand Krakow" in Krakau of het elegante wooncomplex "Avangarde Forest" in Boekarest.

Lees meer
German design – form follows function
MICHAELSTEINDESIGN

Wij ontwerpen producten die u elke dag raken," zegt Michael Stein, een van onze designpartners. Daarom hebben wij niet alleen oog voor de vorm van onze mengkranen, maar ook altijd voor hun functionaliteit en gebruiksgemak. Een aanpak waarvoor wij herhaaldelijk internationaal gerenommeerde designprijzen ontvangen.

Naar awards
Verkooppunt zoeken

Vind snel en eenvoudig een verkooppunt bij u in de omgeving!