PREMIATĂ CU DESIGN AWARDS

KLUDI a fost premiată cu mai mult de 20 de premii internaționale de design in anii trecuți. Suntem extrem de mândri de PLUS X AWARD "Most innovative Brand". Premiul "Most Innovative Brand of the Year 2015" este cea mai înaltă distincție Plus X Awards și onorează puterea de inovare a unei companii.

Descoperiți lumea KLUDI

Produse KLUDI premiate

iF Design Award

Cu distincția iF Design Award sunt premiate din 1953 în fiecare an produsele cu un design excepțional. Premiul se acordă în domenii diferite din industria designului. Un juriu internațional alege produsele care iasă în evidență din următoarele domenii: design al produselor, comunicare și design al ambalajelor.

Pentru mai multe informaţii, accesaţi site-ul: http://ifworlddesignguide.com/

Premiul german de design

Premiul de design al Germaniei se numără printre cele mai importante premii naționale din domeniul designului, fiind denumit și "Premiul premiilor". Participarea este facilitată doar acelor produse care au obținut deja un premiu național sau internațional. Premiile se acordă pentru comunicare prin design și produse de serie. Premianții sunt desemnați de un juriu format din experți independenți din domeniul designului, mass-media și economie.

Pentru mai multe informaţii, accesaţi site-ul: http://www.bmwi.de

Plus X Award

Premiul „Plus X Award” este cel mai mare premiu de inovare internaţional, acordat pentru tehnologie, sport, stil de viaţă, fiind format dintr-un juriu internațional independent din 27 de branșe, 23 de parteneri competenți strategici și peste 600 de mărci internaționale participante. Din 2011 acest premiu a început să recunoască şi produse din industria băii şi a bucătăriei în categorii de produse independente. Produselor care dețin cel puțin un factor „Plus X“, li se atribuie sigla Plus X Award. Sunt premiate tehnologiile nou dezvoltate și inovative, designul excepțional și conceptele de utilizare inteligente. Sunt luate în considerare și criterii precum ergonomia și ecologia produselor, materialele de înaltă calitate folosite și prelucrarea acestora.

Pentru mai multe informaţii, accesaţi site-ul: http://www.plusxaward.com

Caută partener

Găsiți ușor și repede magazinul partener potrivit lângă dumneavoastră.