Search

md

KLUDI

KLUDI, o afacere de familie fondată în regiunea Sauerland din Germania în 1926, reprezintă aproape 100 de ani de experiență în dezvoltarea și fabricarea de baterii de baie și bucătărie de înaltă calitate. Suntem conduși de promisiunea noastră de calitate: „Water in Perfection”.

Cine suntem

KLUDI
Specialistul în baterii de baie și bucătărie încă din 1926

Suntem maeștri în comerțul nostru deoarece ne concentrăm pe ceea ce facem cel mai bine: dezvoltarea și fabricarea bateriilor de calitate pentru lavoare, dușuri, căzi și chiuvete de bucătărie. În calitate de specialist în accesorii, am fost responsabili de multe dezvoltări majore în produsele pentru baie și bucătărie. Până în prezent, am înregistrat 170 de invenții, 100 de brevete și 1.000 de modele înregistrate.

KLUDI
Înrădăcinată în Sauerland

Chiar dacă astăzi exportăm bateriilee noastre în peste 100 de țări, lumea KLUDI se învârte în jurul locului în care afacerea noastră de familie a fost creată în 1926 - în inima regiunii germane Sauerland. Aici dezvoltăm, proiectăm și fabricăm produsele noastre la sediul nostru din Menden. La fel ca clienții noștri din întreaga lume, credem ferm în calitatea produselor fabricate în Germania.

Detalii
KLUDI
Inovații excelente premiate

„Inovația se referă la simplitate”: acesta este credoul nostru atunci când dezvoltăm soluții de baie și bucătărie pentru clienții noștri. Ne străduim întotdeauna să facem bateriile noastre și mai utile pentru dvs. Scopul nostru final este de a vă face viața mai ușoară, mai convenabilă și mai sigură. În 2019, KLUDI a fost desemnat „Cea mai inovatoare marcă a anului” la Premiile Plus X, ca recunoaștere a acestor realizări.

Detalii
KLUDI
Partener pentru comerț și instalatori

Suntem singurul producător german de baterii premium care este încă în întregime deținută de o familie. În calitate de companie mijlocie, afacerea noastră este mai mult decât cifre trimestriale și interese ale acționarilor. Ne concentrăm mai mult pe operarea durabilă, cu planificarea pe termen lung și vizualizarea lucrurilor din perspectiva clienților noștri, comunicând cu aceștia ca parteneri egali - de exemplu în KLUDI Future Workshop.

Ce avem de oferit

Revendicarea noastră - beneficiul dumneavoastră

Tradiția noastră ca specialist în baterii ne ambiționează de a uni „Made in Germany” de calitate premium, tehnologii inovatoare și design de top în produsele KLUDI. Drept urmare, bateriile noastre sunt mult mai mult decât ustensile de zi cu zi. Concepute elegant, fiabil, delicat și emoțional în experiența pe care le oferă, adaugă calitate vieții utilizatorului lor.

Detalii
Calitate „Made in Germany“

Produsele noastre sunt o manoperă remarcabilă. De aceea, acordăm prioritate materialelor premium și finisării de precizie. Și control: Analizăm cu atenție fiecare produs individual înainte de a părăsi fabrica noastră - și după fiecare etapă a procesului. Vrem ca bateriile noastre să fie o experiență plăcută pentru dvs.

Detalii
„Mehr vom Tag“

Îi ajutăm pe partenerii noștri specialiști facilitându-le activitatea zilnică: începând cu produsele noastre EasyFit ușor de instalat și cu gamele noastre bine definite pentru băi și bucătării, până la soluții pentru o eficiență mai mare în procesele de afaceri, pe care le dezvoltăm împreună cu comercianții în cadrul KLUDI Future Workshop.

Detalii
Design de primă clasă

Realizăm produse pe care le atingeți și le folosiți în mod constant. Drept urmare, procesul nostru de proiectare nu se referă doar la linii și estetică - include și funcționalitate, ușurință în utilizare și emoționalitate. Un design este bun numai dacă servește oamenilor și adaugă valoare. Și tocmai de aceea bateriile noastre fac o impresie de durată - atât pentru utilizatori, cât și pentru juriile multor premii de design.

Detalii
Sortimente focalizate

În practică, mai puțin este mai mult. Portofoliile întinse nu au claritate, ocupă prea mult spațiu de depozitare și îndepărtează compania de activitatea sa principală. De aceea ne-am concentrat gamele de baie și bucătărie pe bateriile dorite cu adevărat de către clienți. Portofoliul nostru este structurat în mod clar, oferind claritate, stimulând vânzările și permițându-ne să consiliem mai bine clienții.

Lumea stilurilor noastre
Caută partener

Găsiți ușor și repede magazinul partener potrivit lângă dumneavoastră.