Descoperiți lumea KLUDI

Fără atingere

Apa începe să curgă imediat ce senzorul a detectat mișcarea. Temperatura apei poate fi reglată folosind mânerul de presetare a temperaturii.

Igienă

Bateriile electronice pentru baie și bucătărie oferă un plus de igienă și protecție: deoarece operarea unei astfel de baterii se face fără atingerea ei, riscul de contaminare cu bacterii și viruși scade. 

Economie de apă

Debitul de apă este redus în cazul bateriilor electronice KLUDI. KLUDI ZENTA E are un debit de doar 4,8 l/minut, ceea ce asigură economia de apă. Astfel se asigură o utilizare eficientă a resurselor de apă și se realizează și economia de bani. 

Clătire igienică

Toate bateriile electronice KLUDI sunt prevăzute cu o clătire igienică automată, conform standardelor sanitare privind apa potabilă. Astfel se exclude riscul de contaminare a apei statute cu organisme microbiologice. 

Standardul pentru
spațiile sanitare publice

Bateriile sanitare cu operare fără atingere care dispun de tehnologia cu senzor au devenit necesare în spațiile publice și semipublice. Acestea economisesc apă și energie termică datorită posibilității setării exacte a timpilor de funcționare. Curățarea nu se mai face cu aceeași frecvență deoarece operarea se face fără atingere.

Deoarece acest tip de baterii nu au mai fost dotate cu manete de acționare, au devenit mai rezistente în spațiile dure ale restaurantelor, toaletelor publice, gărilor, aeroporturilor și spațiilor de servicii. KKLUDI nu poate doar să se bazeze pe anii de experiență pe care îi are în domeniul tehnologiei cu senzor - specialistul în baterii sanitare are un portofoliu cu varietate mare de produse cu cele mai diverse caracteristici și funcții. Pentru fiecare domeniu de activitate posibil.

Tehnologia cu senzor și pentru acasă

Tehnologia cu senzor și pentru acasă

Pur și simplu inteligent: tehnologie adaptată la nevoile utilizatorului

 

Pur și simplu inteligent:
tehnologie adaptată la nevoile utilizatorului

Acționarea cu senzor fără atingere.

Apa începe să curgă imediat ce senzorul a detectat mișcarea.

Temperatura presetată

Bateriile cu operare prin senzor de la KLUDI sunt disponibile în diverse variante: ventil stativ pentru apă rece sau cu posibilitatea de presetare pentru a obține apă caldă. Temperatura apei poate fi potrivită cu ajutorului unui mâner de reglare. Există de asemenea opțiunea de a preseta temperatura apei fără un mâner de reglare - se setează o anumită temperatură, o singură dată.

Tehnologia-Hybrid

Soluții premium pentru bucătărie: acționare prin senzor și manuală.

Allimentare cu baterie sau la priză

Pentru funcționarea senzorului, bateriile electronice sunt alimentate fie printr-o baterie alcalină fie direct de la priză. Varianta cu alimentare prin bateria alcalină asigură schimbarea cu efort redus. 

KLUDI E-GO

Soluții premium pentru bucătărie: acționare prin senzor și manuală

Modelul premium este esența designului și a funcționalității. Cu design purist și funcționalitate tehnică, KLUDI E-GO este disponibil în două modele diferite: cu pipă clasică sau cu pipă practică dublu arcuită care extinde raza de acțiune.

Această baterie de bucătărie oferă mai mult decât acționare inteligentă prin senzor. Chiar și când aveți mâinile ocupate, KLUDI E-GO oferă tehnologia hibrid unică pentru acționare manuală la o temperatură prestabilită cu ajutorul unei leve laterale sau acționare automată cu ajutorul sistemului dual de senzori.

Apa pornește fără contact manual prin intermediul câmpului de activare de 5 cm care se află în fața bateriei, la bază. Astfel câmpul de acționare, care este pâna la 20 cm în fața bateriei, este activat. Apa va curge atât timp cât un obiect sau o mișcare este detectată în câmpul de acționare. Apa se oprește după 3 secunde și poate fi pornită din nou în câmpul de acționare.

KLUDI ZENTA

Baterii de lavoar stative

Design-ul seriei KLUDI ZENTA este definit de combinația dintre cerc și pătrat – un exemplu clasic de minimalism și design. KLUDI extinde această serie cu aspecte importante în materie de funcționalitate. KLUDI ZENTA E oferă o tehnologie ultra modernă potrivită celor mai mici spații de utilizare iar design-ul său este pe deplin compatibil cu cel al seriei KLUDI ZENTA. Îmbinarea dintre bateriile monocomandă de lavoar și bateriile electronice într-un singur produs este posibilă.

Această serie de baterii sanitare a fost creată pentru a rezista în condiții de utilizare intensă. Această baterie nu are elemente decorative inutile și este special concepută pentru a fi funcțională. Senzorul este poziționat la baza bateriei. Aria de detectare este setată din fabrică la 120 mm. Bateria și transformatorul sunt ușor de accesat fiind poziționate sub lavoar.

KLUDI ZENTA

Baterii de lavoar încastrate

Băi premium care fac diferența

Solutii high-tech pentru băi premium: gama extinsă KLUDI ZENTA E oferă o multitudine de modele de baterii de lavoar care vor satisface orice capriciu. Aceste baterii corespund oricăror cerințe de ce țin de sisteme de instalare și amenajare a băilor. Tehnologia de încredere este localizată în spatele modulelor soft-edge, pătrate sau rotunde, montate pe perete. Apa curge prin pipele lungi sau scurte acolo unde este nevoie. Sunt potrivite atât pentru lavoarele încastrate cât și pentru cele pe blat. Bateriile încastrate cu acționare prin senzor sunt disponibile în varianta cu mâner de reglare a termperaturii. Este de asemenea disponibilă și o variantă fără mâner. În acest caz temperatura poate fi presetată la instalare. Senzorul este poziționat sub pipă și are o arie de detecție de până la 30 cm. Este ideal pentru acționare fără atingere în condiții de siguranță.

KLUDI BALANCE

Un model de succes – acum și cu comandă electronică

Forma sa perfectă este inspirată din curgerea apei în natură. Design-ul organic, minimalist al KLUDI BALANCE a primit numeroase premii de design. KLUDI a extins această gamă cu baterii electronice.

KLUDI BALANCE E este continuarea perfectă a seriei și completează bateriile de lavoar cu monocomandă. Noua variantă WHITE cu finisaj alb este o apariție elegantă, deosebită, pură, de înaltă calitate. Gama KLUDI BALANCE E a fost completată cu ventil stativ, baterie pentru lavoar cu mâner de reglare a temperaturii și un model de baterie pentru sisteme de alimentare cu apă fără presiune.

Despre tehnologie: senzorul de la baterie se calibrează automat la tipul de lavoar imediat după instalare. Un ciclu de curățare la fiecare 24 ore împiedică stagnarea apei în baterie. Timpul de oprire a curgerii apei după ultimul semnal transmis către senzor poate fi ajustat între 0.1 și 5 secunde.

Caută partener

Găsiți ușor și repede magazinul partener potrivit lângă dumneavoastră.