Baterie KLUDI dedykowane obiektom użyteczności publicznej

Firma KLUDI, czołowy producent armatury łazienkowej i kuchennej, wzięła udział w konferencji poświęconej Obiektom Użyteczności Publicznej, która miała miejsce 19 listopada w Centrum Konferencyjnym Muranów w Warszawie.

Uczestnicy konferencji - architekci i deweloperzy - mieli okazję dowiedzieć się, jak dzięki produktom KLUDI obiekty użyteczności publicznej mogą stać się bardziej funkcjonalne i komfortowe. Firma, bazując na swym niemal 90-letnim doświadczeniu, ma się czym pochwalić w zakresie armatur dostosowanych do wymogów inwestycyjnych. Szczególnie godne uwagi są baterie elektroniczne, produkty ECO o zmniejszonym przepływie wody (nawet do 2 l/min), w tym również baterie wpisujące się w klasyfikację Water Efficiency Label (WELL). Wybierając te rozwiązania, inwestorzy mogą z łatwością ubiegać się o certyfikaty LEED i BREEAM dla swoich budynków. Niezmiennie ważne dla uczestników konferencji były kwestie funkcjonalności, designu, wieloletniej gwarancji, oraz wysokiej jakości produktów, które są podstawą działalności firmy KLUDI.