Bus szkoleniowy KLUDI ponownie ruszył w trasę

Kontynuując swój ubiegłoroczny sukces, bus KLUDI wystartował w koleją podróż. W planach – jeszcze więcej salonów sprzedaży i imprez branżowych w kraju i za granicą. „Mobilna sala szkoleniowa” KLUDI ma już swoich wiernych fanów, którzy z niecierpliwością oczekują kolejnych odwiedzin.

Bus szkoleniowy KLUDI okazał się wielkim sukcesem roku 2017 – dane mówią same za siebie: bus ma na swoim koncie aż 30 tysięcy przebytych kilometrów, ponad 1.000 odwiedzających w ponad 100 salonach, udział w najważniejszych imprezach i szkoleniach branżowych w kraju i za granicą.

Plany na rok 2018 są równie ambitne. Już dziś zaplanowanych jest kolejnych 100 wizyt busa w salonach branżowych, na targach oraz dniach otwartych, podczas których specjaliści KLUDI przeprowadzą profesjonalne szkolenia i przedstawią nowości produktowe. Bus KLUDI będzie atrakcją nie tylko dla fachowców z branży: instalatorów i projektantów, ale również dla klientów końcowych, którzy poszukują wysokiej klasy rozwiązań do swoich łazienek i kuchni.

Informacje z pierwszej ręki, szczegóły dotyczące nowej oferty, przeszkolenie z zakresu montażu i miła atmosfera plenerowa przy poczęstunku i dobrej kawie – to argumenty, dla których warto odwiedzić bus szkoleniowy KLUDI.

Zapraszamy!

Szczegółowe informacje na temat tegorocznej trasy busa KLUDI: u Szefów Regionów KLUDI oraz na Facebooku https://www.facebook.com/kludi.polska/