Bus szkoleniowy KLUDI rusza w trasę

Zaraz po targach ISH, w trasę po Polsce wyruszył bus szkoleniowy KLUDI. Eksperci marki odwiedzają najważniejsze miasta, docierając do setek klientów w kraju. Bus jest wyjątkową okazją do zapoznania się z produktami marki KLUDI i zdobycia fachowych informacji „z pierwszej ręki”.

Prezentacja najważniejszych produktów KLUDI, szkolenie w zakresie montażu elementu podtynkowego KLUDI FLEXX.BOXX, poznanie „na żywo” działania i instalacji baterii podtynkowych oraz elektronicznych – to nie jedyne atrakcje. Odwiedzający busa KLUDI mogą w łatwy i przystępny sposób zdobyć specjalistyczną wiedzę oraz poznać szczegóły techniczne procesu instalacyjnego, a wszystko to w miłej atmosferze – z dala od tradycyjnych sal szkoleniowych. Zdobytą wiedzę docenią nie tylko instalatorzy, ale również amatorzy dobrego designu – na ekspozycji znajdują się najciekawsze pod względem formy produkty KLUDI, które można swobodnie obsługiwać i testować. Całość dopełnia poczęstunek oraz pyszna kawa.

Zapraszamy na spotkanie ze szkoleniowcami KLUDI!

Najbliższe terminy:

4 kwietnia – Cermag Łódź, ul. Brukowa 15B

5 kwietnia – Instalbud Sieradz, ul. Polskiej Organizacji Wojskowej 23

6 kwietnia – Bokaro Łódź, ul. Brukowa 10

Szczegółowe informacje na temat kolejnych miejsc, które odwiedzi bus KLUDI – na Facebooku www.facebook.com/kludi.polska/