KLUDI AMEO. Luksus, na który cię stać

Każdemu z nas marzy się odrobina luksusu. Lubimy otaczać się pięknymi przedmiotami, które nadają wnętrzom wyjątkowego charakteru. Nowa seria armatury łazienkowej KLUDI AMEO to kwintesencja nowoczesnego wzornictwa w przystępnej cenie – piękna forma i funkcjonalny design stają się dziś dostępne dla każdego.

Nowa seria baterii łazienkowych KLUDI AMEO to odpowiedź na aktualne trendy wzornicze oraz stale rosnące oczekiwania klientów. Spójny, jednolity wizualnie design –połączenie prostej formy z zaokrąglonymi liniami korpusu oraz uchwytu - to ukłon w stronę tak modnego dziś soft puryzmu. Szeroka gama dostępnych modeli pozwala na kreowanie różnorodnych wnętrz, a duża ilość dostępnych funkcji umożliwia wygodną, wręcz intuicyjną obsługę.

Umywalka na pierwszym planie

Zaraz po wejściu do łazienki naszą uwagę zazwyczaj przykuwa umywalka oraz jej najbliższe otoczenie. To również strefa, z której korzystamy najczęściej. Warto zatem przeanalizować, jaka bateria umywalkowa odpowiada nam najbardziej: jednouchwytowa, ścienna, a może do montażu trójotworowego? KLUDI AMEO, z szeroką gamą dostępnych rozwiązań, pozwala na dużą swobodę aranżacyjną. Najwyższa z baterii umywalkowych z wylewką znajdującą się na wysokości 27 cm gwarantuje bezproblemowe użytkowanie nawet przy wysokich misach nablatowych. Niezwykle spektakularnie wygląda także bateria ścienna. Jej prosta, oszczędna forma z pewnością przypadnie do gustu zwolennikom wnętrz nowoczesnych, minimalistycznych, w których główną rolę odgrywają wyszukane detale. Miłośnicy ładu, porządku i harmonii docenią natomiast niezwykłą konsekwencję wzorniczą KLUDI AMEO, która pozwala na idealne dopasowanie stylistyczne części umywalkowej ze strefą kąpielową.

Kąpiel taka, jaką lubisz

Niezależnie od tego, czy w łazience znajdzie się prysznic, czy wanna, możesz komfortowo zaaranżować miejsce kąpieli. Baterie wannowo-natryskowe z serii KLUDI AMEO wpisują się w marzenia o odprężających, wieczornych kąpielach. Wiele dostępnych modeli armatury: do montażu ściennego, w zabudowie wanny lub na jej krawędzi pozwala na różnorodne aranżacje. Na ograniczenia nie napotkają również zwolennicy prysznica. Podtynkowe oraz jednouchwytowe baterie natryskowe to rozwiązanie interesujące wzorniczo, kompletne oraz wszechstronne: ergonomiczne przełączniki, czytelne oznaczenia ciepłej i zimnej wody, precyzyjna regulacja natężenia i temperatury strumienia sprawią, że kąpiel będzie komfortowa oraz bezpieczna. Projektanci KLUDI AMEO zadbali także o rozwiązania, które docenią bardzo wymagający oraz świadomi użytkownicy: niezawodne głowice ceramiczne, termostat w bateriach podtynkowych, zabezpieczenie przed przepływem zwrotnym oraz perlator s-pointer eco pozwalający oszczędzać wodę nawet przy wzroście ciśnienia, a jednocześnie ukierunkować dowolnie strumień.

KLUDI AMEO to zwieńczenie Twoich poszukiwań armatury wyróżniającej się bardzo dobrą jakością, wyszukanym wzornictwem oraz przystępną ceną. Luksusowy przedmiot użytku codziennego nie musi dużo kosztować – z pewnością docenią to wszyscy miłośnicy designerskich rozwiązań, dla których liczy się każdy szczegół.