KLUDI FLEXX.BOXX — najwyższej jakości rozwiązania podtynkowe

Dobra informacja dla klientów planujących montaż baterii podtynkowej - KLUDI wprowadza 20-letni okres gwarancji na swój flagowy  produkt KLUDI FLEXX.BOXX 88 011. Najwyższa jakość komponentów i solidne wykonanie produktu skłoniły producenta do aż dziesięciokrotnego wydłużenia okresu gwarancji.

Nowe trendy w projektowaniu łazienek, a przede wszystkim moda na minimalistyczne wnętrza skłania do coraz powszechniejszego zastosowania rozwiązań podtynkowych w przypadku armatury natryskowej i wannowo-natryskowej. Chęć stworzenia prawdziwej strefy relaksu – estetycznej i wysokiej klasy – to nie lada wyzwanie dla producentów armatury sanitarnej. KLUDI FLEXX.BOXX, teraz z wydłużoną do 20 lat gwarancją, to rozwiązanie, które warto wziąć pod uwagę przy projektowaniu wnętrza łazienkowego.

Doceniony przez międzynarodowe grono ekspertów (PLUS X Award za wysoką jakość i funkcjonalność; tytuł najlepszego produktu roku 2012), jest coraz częściej wybieranym rozwiązaniem na rynku. Jego główną zaletą jest umieszczenie elementu funkcyjnego, czyli głowicy ceramicznej lub termostatycznej w ścianie. Na zewnątrz pozostaje jedynie część natynkowa, co zapewnia dużą oszczędność miejsca i gwarantuje estetykę wnętrza. Dodatkowy atut to wysoka jakość komponentów, m.in. jedyna w swym rodzaju osłona elastomerowa, która zapewnia izolację akustyczną i maksymalną wodoszczelność, czy specjalne przetłoczenia, które umożliwiają montaż na nierównych powierzchniach.

Instalatorzy cenią KLUDI FLEXX.BOXX przede wszystkim za praktyczne walory –  łatwość montażu i bezawaryjność. Maksymalne zabezpieczenie powierzchni uszczelniających chroni przed zabrudzeniami lub uszkodzeniem, z kolei zestaw do przepłukiwania instalacji stanowi prawdziwy komfort użytkowania bez konieczności otwierania modułu. Klienci końcowi doceniają uniwersalność rozwiązania podtynkowego – KLUDI FLEXX.BOXX może być zainstalowany już we wstępnym etapie prac remontowych, a wybór armatury natynkowej dokonany później, w spokoju i zgodnie z indywidualnymi upodobaniami, potrzebami i dostępnym budżetem.

Jest się nad czym zastanawiać – dzięki swojej kompatybilności z szerokim asortymentem elementów natynkowych, moduł KLUDI FLEXX.BOXX pozwala na nieograniczone możliwości łączenia ich ze sobą. Ponad 60 gotowych schematów takich rozwiązań przedstawiono i opisano w kompendium KLUDI FLEXX.BOXX. Rozwiązania podtynkowe bardzo popularnym wśród klientów. Jest to pierwsza tego typu publikacja na rynku, która w szczegółowy sposób prezentuje gotowe  schematy montażu oraz wycenę poszczególnych zestawów.

Więcej informacji na stronie www.flexxboxx.pl