KLUDI L-INE S zwycięzcą plebiscytu Dobry Design 2018

Firma KLUDI po raz kolejny dowiodła swojego profesjonalizmu, stając na podium i zdobywając główną nagrodę w plebiscycie Dobry Design 2018 w kategorii Przestrzeń Kuchni i Jadalni.

Nagrodzona w konkursie seria baterii kuchennych KLUDI L-INE S to przykład designu na najwyższym poziomie. Funkcjonalność, piękna forma, perfekcyjne wykonanie oraz najwyższej klasy materiały to cechy, które doceniło jury konkursu. Składające się ze 150 projektantów międzynarodowe gremium miało do oceny w tym roku aż 200 produktów 60 marek, nadając tytuł tylko najlepszym. Szukano najciekawszych produktów, które znacząco odmieniają przestrzeń naszych domów i mieszkań.

Marka KLUDI od lat kładzie nacisk na dobry design tworząc produkty, które są niezawodne, ergonomiczne, a przy tym – wyglądają pięknie i stanowią prawdziwą ozdobę wnętrza. Cytując słowa głównego projektanta KLUDI Michaela Steina „Naszą strategią od wielu lat jest tworzenie eleganckiego designu, który wzbudza emocje, nie tracąc przy tym na naturalności - kształtów i form, które zachwycają kiedy je widzisz, dotykasz ich i używasz.”