KLUDI laureatem Red Dot Award 2018

Produkty KLUDI po raz kolejny w gronie laureatów najważniejszego wyróżnienia w dziedzinie designu. Nowa seria baterii łazienkowych KLUDI Pure&Style uhonorowana została nagrodą Red Dot Award za innowacyjność, wyjątkową jakość i funkcjonalny design.

Nagroda Red Dot Award nie bez powodu nazywana jest „Oskarem Designu”, przyznawana jest bowiem tylko najlepszym, innowacyjnym produktom wyznaczającym trendy. Marka KLUDI może poszczycić się kolejnymi produktami w swym portfolio, które spełniają najbardziej wygórowane wymagania rynkowe. Baterie z serii KLUDI Pure&Style uhonorowano nagrodą Red Dot Award za wyjątkową jakość, wzornictwo oraz wysokie walory użytkowe.

Seria KLUDI Pure&Style dedykowana jest stylowym, designerskim wnętrzom, gdzie na równi z designem stawiana jest funkcjonalność. Gładka, doskonale wykończona chromowana powierzchnia, wysokiej klasy głowice ceramiczne ułatwiające precyzyjną regulację, szeroka gama dostępnych produktów w ramach serii to elementy niezbędne w nowoczesnym, łazienkowym wnętrzu. Nie dziwi więc nagroda Red Dot Award - baterie z serii KLUDI Pure&Style to połączenie wszystkich ocenianych aspektów. Kropką nad i jest przystępna cena, dzięki której produkty z nowej serii stają się dostępne dla każdego.