KLUDI na targach Warsaw Home 2017

Największa impreza wnętrzarska w Europie Środkowo-Wschodniej: targi Warsaw Home 2017 już wkrótce. W dniach 6-8. 10 w Nadarzynie zaprezentują się światowej klasy projektanci i czołowe międzynarodowe marki. Wśród nich firma KLUDI – jeden z najważniejszych producentów baterii łazienkowych i kuchennych. Niemiecka marka, która w tym roku świętuje swoje 25-lecie w Polsce, od lat stawia na dobry design i funkcjonalność.

Hasłem przewodnim drugiej edycji targów jest „Odwaga”. Odwaga poszukiwania nowych rozwiązań w dziedzinie designu oraz otwartość na zmiany w kontekście projektowania i aranżacji przestrzeni. W planach – dyskusje z czołowymi przedstawicielami świata designu i biznesu o tym, jak iść własną drogą ku realizacji dobrych i funkcjonalnych rozwiązań. Oprócz spotkań, podczas targów zaprezentuje się 600 marek, organizatorzy zapowiadają ponad 50.000 odwiedzających.

Marka KLUDI to przykład firmy, która niezmiennie od lat realizuje swój cel, by dostarczać użytkownikom dobre, sprawdzone rozwiązania, w trosce o najwyższą jakość i komfort użytkowania. Produkty KLUDI tworzone są wyłącznie w Europie, w zgodzie z najwyższymi standardami, przyjazne dla środowiska naturalnego. Nie dziwi więc fakt, że producent znajduje się w portfolio najlepszych projektantów, którzy cenią go za bezpretensjonalne i niezawodne rozwiązania, solidny design oraz przystępne ceny.