KLUDI zdobywcą głównej nagrody w konkursie „ŁAZIENKA – WYBÓR ROKU 2016”

System podwójnego prysznica KLUDI FRESHLINE DUAL SHOWER SYSTEM – wybrany najlepszym systemem natryskowym roku 2016.

XV edycja konkursu „Łazienka – Wybór Roku” tradycyjnie już wyłoniła najlepsze produkty łazienkowe dostępne na polskim rynku. Jury, w skład którego weszli dystrybutorzy, projektanci, eksperci od designu oraz mediów, przyznało nagrody najlepszym markom w różnych kategoriach. Przy ocenie brano pod uwagę walory wzornicze i użytkowe produktu, nowatorstwo rozwiązań, jakość wykonania, relację ceny do jakości oraz zgodność z obowiązującymi normami i zasadami konsumenckimi.

Po raz kolejny firma KLUDI znalazła się w gronie laureatów konkursu. Nagrodzony produkt – KLUDI FRESHLINE DUAL SHOWER SYSTEM – nowość targów ISH 2015, już dziś bije rekordy popularności na rynku. Produkt składa się z dwóch elementów natryskowych, głowicy górnej i rączki natrysku, których ustawienie można regulować zarówno w pionie i w poziomie. Podwójne źródło wody zapewnia wyjątkowy komfort użytkowania, a minimalistyczna forma i delikatna kolorystyka doskonale wpisują się w nowoczesne trendy designu. Dodatkowo, system natrysku KLUDI FRESHLINE wyposażono w termostat, który zapewnia precyzyjną regulację temperatury wody. KLUDI FRESHLINE DUAL SHOWER SYSTEM to jakość i design w podwójnym wymiarze.