KLUDI ZENTA SL – piękno ukryte w geometrycznej formie

Beton, drewno, metal nadają wnętrzu purystyczny charakter, a naturalne kolory ziemi i przyjemne w dotyku formy kreują odpowiednią atmosferę wnętrza i powodują, że czujemy się w nim dobrze. Mając to na uwadze, projektanci KLUDI stworzyli nową serię armatury łazienkowej KLUDI ZENTA SL, która odpowiada nowoczesnym trendom stanowiąc idealne wyważenie między oszczędnym minimalizmem a łagodną, delikatną formą.

Design oparty na prostych, geometrycznych formach przełamany został łagodnymi liniami i delikatnymi zaokrągleniami. Płynne przejścia między korpusem, wylewką a uchwytem baterii nadają całości lekki, subtelny kształt. Jednocześnie – stają się przeciwwagą dla surowej, geometrycznej podstawy.

Baterie KLUDI ZENTA SL zachwycają kunsztem wykonania przejawiającym się w doskonale wykończonej chromowanej powierzchni i dopracowanych do perfekcji detalach. Projektanci nie zapomnieli też o zaawansowanej funkcjonalności. Ergonomiczny, idealnie układający się w dłoni uchwyt, wysokiej klasy głowice ceramiczne, cienki korpus baterii pozwalający na montaż blisko ściany, a tym samym – oszczędność miejsca – to tylko niektóre z funkcji nowej serii KLUDI ZENTA SL.

Wysoka jakość, wyjątkowy design i doskonała funkcjonalność plasują nowe produkty KLUDI w segmencie Smart Luxury. Światowej klasy armatura KLUDI ZENTA SL to kwintesencja innowacyjności w najlepszym stylu.

Więcej informacji na stronie: www.inspiracje.kludi.pl