Kolejne nagrody dla KLUDI AMEO

Dopiero co nagrodzona prestiżowym tytułem Red Dot Award, nowa seria baterii łazienkowych KLUDI AMEO znowu w gronie zwycięzców. Baterie umywalkowe KLUDI AMEO zostały uhonorowane światowym znakiem „Plus X Award” w kategoriach: Najlepszy Produkt 2017 oraz Wysoka Jakość, Design i Funkcjonalność.

Wyróżnienie Plus X Award przyznawane przez niezależne, międzynarodowe grono ekspertów trafia tylko do najlepszych. Tytuł jest gwarancją, że produkt charakteryzuje się najwyższą jakością. Kapituła konkursowa przyznająca Plus X Award doceniła KLUDI AMEO za nowe podejście do kwestii potrzeb potencjalnych odbiorców.

Projektanci, architekci oraz osoby urządzające swoje mieszkania oczekują nie tylko niezawodnych, wysokiej klasy produktów, ale również pięknych form, dzięki którym wnętrza będą nietuzinkowe, uszyte „na miarę”. Wyjątkowość jest jedną z najczęściej artykułowanych potrzeb współczesnych klientów, co było inspiracją dla twórców nowej serii baterii łazienkowych KLUDI. Prosta forma uchwytu i wylewki połączona z zaokrągloną linią korpusu sprawia, że bateria KLUDI AMEO jest efektownym akcentem w łazienkach o różnej stylistyce (od klasycznych, poprzez nowoczesne do loftowych). Kunsztowi wykonania i wyjątkowemu wzornictwu dorównują również walory użytkowe. Komfort obsługi zapewniają: ergonomiczne elementy sterownia, czytelne oznaczenia oraz precyzyjna regulacja dzięki wysokiej klasy głowicy ceramicznej. Nie zapomniano również o aspekcie ekologicznym. Baterie wyposażono w perlator s-pointer eco, który redukuje zużycie wody oraz pozwala regulować kąt strumienia wody, nawet przy wzroście jej ciśnienia.

KLUDI AMEO to wyjątkowe połączenie jakości, formy i walorów użytkowych. Świadczą o tym coraz liczniejsze światowe wyróżnienia najwyższej rangi. Dla klientów to gwarancja, że do ich domów trafią naprawdę wyjątkowe produkty, ze znakiem jakości wystawionym przez czołowych specjalistów z branży.