Nowy Prezes Zarządu Kludi Armaturen Sp. z o.o.

Z dniem 24.03.2017 stanowisko Prezesa Zarządu Kludi Armaturen Sp. z o.o. objął Sławomir Gołębiewski, dotychczasowy Dyrektor Generalny – Prokurent firmy.

Sławomir Gołębiewski z firmą KLUDI jest związany od niemal 20 lat. Wiedza oraz długoletnie doświadczenie w branży zaowocowało powierzeniem przez Zarząd Grupy KLUDI Panu Gołębiewskiemu odpowiedzialności za funkcjonowanie i rozwój firmy na rynkach Europy Środkowo-Wschodniej (Polska, Rosja, Ukraina i pozostałe kraje Wspólnoty Niepodległych Państw oraz kraje nadbałtyckie). Podejmowane przez niego działania, najpierw na stanowisku Dyrektora ds. Sprzedaży i Marketingu, a następnie Dyrektora Generalnego – Prokurenta, miały wpływ na dynamiczny rozwój marki i utwierdzenie jej silnej pozycji na rynkach wschodnich. Kolejnym sukcesem jest przekazanie polskiej spółce KLUDI odpowiedzialności za dwa nowe, ważne rynki: czeski i słowacki.

Powierzenie stanowiska Prezesa Zarządu to uhonorowanie dotychczasowych osiągnięć Pana Gołębiewskiego, jednocześnie wyraz zaufania oraz przekonania ze strony Właściciela i Rady Nadzorczej o dalszym dynamicznym rozwoju polskiej spółki KLUDI pod Jego zarządem.