Ponadczasowa biel

Białe wnętrza od kilku sezonów cieszą się niesłabnącą popularnością. Doceniane za elegancję i nowoczesny styl mają jeszcze jedną dużą zaletę – wystarczy kilka kolorowych dodatków, aby zmienić klimat aranżacji. Nic dziwnego więc, że po barwę tę sięgnęli również projektanci KLUDI. Biała bateria, to nie tylko elegancka alternatywa dla chromowanej armatury, to też efektowny detal przykuwający uwagę.

W nowoczesnych łazienkach coraz większą rolę, obok funkcji, odgrywa forma. Projektanci oraz klienci poszukują nietypowych rozwiązań. Efekt zaskoczenia we wnętrzu pomogą osiągnąć baterie o zróżnicowanych kolorach powierzchni. Duża popularność białych baterii KLUDI ZENTA WHITE skłoniła projektantów marki do wprowadzenia kolejnych białych armatur w ramach dwóch serii produktowych. Zarówno KLUDI BALANCE WHITE, jak i ekonomiczna seria KLUDI LOGO NEO podkreślają kontrastowe zestawienia oraz rolę akcentów we wnętrzu.

KLUDI BALANCE WHITE jest synonimem dobrego designu, łączącego wyszukane wzornictwo z wysokimi walorami użytkowymi. Subtelne, zaokrąglone kształty, gładkie powierzchnie oraz chromowane elementy wpiszą się w harmonijną, jasną aranżację. Biała kolorystyka nada łazience zmysłowej elegancji, co docenią miłośnicy wyrafinowanych, pięknych wnętrz. Sprzymierzeńcem w urządzaniu stylowych łazienek jest armatura przeznaczona do montażu nad umywalką. Nowość – ścienne baterie umywalkowe z uchwytem i wylewką umieszczonymi na jednej rozecie, to doskonałe dopełnienie stylowego, nowoczesnego wnętrza. Dwie długości wylewki (185 mm i 235 mm) zapewniają komfort użytkowania i możliwość wyboru najlepszej dla siebie opcji. Cała, rozbudowana kolekcja KLUDI BALANCE WHITE, w skład której wchodzą różne modele baterii umywalkowych, bateria bidetowa, baterie wannowe i natryskowe (w wersji natynkowej, podtynkowej oraz z termostatem) umożliwiają urządzenie łazienki w jednym, spójnym stylu.

KLUDI LOGO NEO WHITE to natomiast propozycja dla osób ceniących uniwersalne rozwiązania i minimalistyczną estetykę. Dodatkowym atutem tego rozwiązania jest atrakcyjna cena. Tradycyjna sylwetka baterii sprawia, że może być ona przykuwającym uwagę detalem zarówno w łazience nowoczesnej, jak i klasycznej. Nowe, białe modele armatury umywalkowej, bidetowej, wannowej i natryskowej uzupełniają różnorodne zestawienia. KLUDI LOGO NEO WHITE sprawdzi się w towarzystwie połyskującej ceramiki, szarości kafli, naturalnych wybarwień drewna.

Poszerzenie oferty KLUDI o nowe modele białych baterii to realizacja potrzeb użytkowników, którzy pragną tworzyć i żyć w niesztampowych wnętrzach. Biel kojarzona z elegancją i stylem sprawia, że łazienki zyskają wyjątkowy charakter.

KLUDI BALANCE WHITE Scienna bateria umywalkowa

KLUDI LOGO NEO Jednouchwytowa bateria umywalkowa