Prof. Ewa Kuryłowicz o współpracy z KLUDI: „solidna marka, piękne baterie, rzetelna informacja”

Świętująca w tym roku jubileusz 25-lecia polska spółka KLUDI ma powody do dumy. Silna pozycja marki i zaufanie jakim darzą ją użytkownicy to efekt rzetelnej pracy i dużego zaangażowania wszystkich pracowników. Było warto - dziś KLUDI to marka, którą wybierają najlepsi.

Prof. Ewa Kuryłowicz – Autorska Pracownia Architektury Kuryłowicz & Associates Nasza współpraca z firmą

Nasza współpraca z firmą KLUDI trwa już ponad 20 lat. Jest to dla nas jedna z tych rzetelnych marek, której rozwiązania zawsze chętnie stosujemy w projektach. Widać w nich szczególną dbałość o komfort użytkowania i estetykę, a także poszukiwanie rozwiązań przyjaznych dla środowiska. KLUDI to nie tylko piękne, nowoczesne i solidne baterie, ale także ludzie, którzy od lat pracują w firmie. Dobra, wyczerpująca informacja i niezwykle sympatyczne kontakty z doradcami technicznymi KLUDI są tym, na co zawsze możemy liczyć.