Przenieś się do wirtualnej łazienki KLUDI i wygrywaj!

Pobierz aplikację KLUDI i wygrywaj cenne nagrody! Darmowe oprogramowanie KLUDI to nie tylko źródło wielu pomysłów i inspiracji. Dodatkowo, wszyscy użytkownicy aplikacji w dniach 12-26 października mogą wziąć udział w konkursie na profilu facebookowym KLUDI i powalczyć o cenne nagrody.

Aplikacja VR360 przenosi nas do wirtualnych wnętrz 12 łazienek, które można oglądać z bliska, nie ruszając się z domu lub z pracy. Wystarczy odwiedzić sklep Google Play lub App Store i zainstalować darmowe oprogramowanie na telefonie z wbudowaną funkcją żyroskopu.

Aranżacje łazienkowe opracowane zostały w oparciu o najnowsze trendy w urządzaniu wnętrz oraz wyposażone w najciekawsze produkty marki KLUDI. Miłośnicy różnych stylów, podczas wirtualnych „spacerów”, znajdą gotowe rozwiązania, które mogą przenieść do swojej łazienki.

Aplikację docenią projektanci, pracownicy salonów z wyposażeniem łazienek, osoby przygotowujące się do remontu. To jedno z nielicznych na rynku rozwiązań ułatwiających podejmowanie wnętrzarskich decyzji zakupowych.

Dodatkowo, w dniach 12-26 października, KLUDI zaprasza do wzięcia udziału w konkursie VIRTUAL REALITY BY KLUDI. Więcej szczegółów na profilu facebookowym KLUDI. Do wygrania wiele cennych nagród!