Siła prostych rozwiązań

Odpowiednio dobrana armatura może rozwiązać bardzo wiele dylematów związanych z urządzaniem łazienki. Systemy natryskowe KLUDI LOGO DUAL SHOWER SYSTEM to rozwiązania stworzone z myślą o różnych warunkach przestrzennych i wymogach aranżacyjnych. Uniwersalny design, funkcjonalność i przystępna cena to cechy, które docenią zwolennicy praktycznych i solidnych rozwiązań.

Tegoroczna nowość – system prysznicowy KLUDI LOGO DUAL SHOWER SYSTEM - to propozycja stworzona z myślą o wymagających użytkownikach. Z pewnością doceniają oni multifunkcjonalność produktu, przy zachowaniu kompaktowej formy oraz prostoty montażu. System natryskowy może być połączony z termostatem lub klasyczną baterią natynkową. Na szczególne zainteresowanie zasługuje to drugie rozwiązanie. Jest bardzo uniwersalne i korzystne cenowo, gdyż nie wymaga zastosowania dodatkowych elementów, które są nieodzowne w przypadku rozwiązań podtynkowych, czy termostatycznych.

Kolejną niepodważalną zaletą systemu prysznicowego KLUDI LOGO jest możliwość montażu w każdym, nawet niewielkim wnętrzu. Pomocna będzie tu regulowana głowica natrysku - zarówno w pionie (do 30 cm), jaki i poziomie. Innym rozwiązaniem, pozwalającym na funkcjonalną organizację małej przestrzeni jest DUAL połączony z baterią wannowo-natryskową. Wybór takiego modelu pozwoli użytkownikom korzystać zarówno z wanny, jak i z prysznica. W parze z uniwersalną formą idą także wysokie noty za walory użytkowe. Rączka natrysku zapewnia 3-stopniową regulację strumienia wody. Strumień miękki delikatnie zregeneruje nasze ciało, natomiast masujący oraz deszczowy – zagwarantują orzeźwienie i zastrzyk energii. Pozytywnie na komfort kąpieli wpływa też ruchoma rączka natrysku, którą można ustawiać pod dowolnym kątem.

Klasyczna i elegancka linia systemu prysznicowego KLUDI LOGO znajdzie uznanie wśród miłośników różnych stylów. Minimaliści docenią oszczędną formę, zwolennicy skandynawskich klimatów wyeksponują go na tle białych płytek, natomiast fani klasyki zachwycą się ponadczasowymi kształtami armatury. Niezależnie od tego w jakim stylu urządzisz łazienkę, dzięki zastosowaniu KLUDI LOGO DUAL SHOWER SYSTEM wnętrze, mimo niewielkich nakładów finansowych, będzie źródłem prawdziwej satysfakcji.