KLUDI najbardziej innowacyjną marką roku 2015!

Firma KLUDI otrzymała najwyższe wyróżnienie za swe dotychczasowe osiągnięcia w branży sanitarnej. Prestiżowa nagroda PLUS X Award dla najbardziej innowacyjnej marki 2015 roku potwierdza jej niekwestionowaną pozycję na rynku.

Nagroda PLUS X Award for The Most Innovative Brand przyznawana jest każdego roku przez niezależne, międzynarodowe grono ekspertów za wyjątkowe osiągnięcia w dziedzinach jakości, funkcjonalności, ergonomii, designu i ekologii. Przedstawiciele różnych branż oceniani są pod kątem zastosowania nowatorskich technologii, wysokiej klasy komponentów, ergonomicznych i designerskich rozwiązań. Kryteria oceny są bardzo wysokie, sprostać im mogą wyłącznie najlepsze marki. KLUDI, jako jedyna marka z branży sanitarnej spełniła wszystkie wymogi i zyskała najwyższe wyróżnienie. Nagroda za całokształt działań to potwierdzenie wysokiej klasy i silnej pozycji KLUDI na rynku światowym.