Wspólne wartości sprzyjają wspólnym projektom. Jakub Szczęsny chętnie zaprojektowałby baterię KLUDI.

Byłby to z pewnością ciekawy projekt, dodatkowo uświetniający tegoroczny jubileusz 25-lecia firmy w Polsce. Marka KLUDI, ceniona za design, funkcjonalność i profesjonalną obsługę znajduje się dziś w portfolio najlepszych projektantów.

Jakub Szczęsny – autor Domu Kereta, współtwórca Grupy Projektowej CENTRALA Designers Task Force, główny projektant SIMPLE HOUSE.

Baterie KLUDI kojarzę z takimi wartościami jak: prostota, solidny design, wypośrodkowane ceny. Osobiście nie przepadam za luksusem, przepychem, ostentacją, więc misja KLUDI bardzo mi odpowiada. Armatury te często polecam moim klientom do domów Simple House. Bardzo doceniam też elastyczność i otwartość przedstawicieli firmy na współpracę przy nietypowych projektach z pogranicza architektury i sztuki. Do tej pory produkty KLUDI nigdy mnie nie zawiodły. Są one szlachetnymi i prostymi pomocnikami niełatwej codzienności - od obsługi kuchni, poprzez jak zawsze zbyt krótki czas na poranny prysznic, aż po rzadkie chwile relaksu w wannie. Mam nadzieję, że kiedyś sam będę mógł zaprojektować fajną baterię z KLUDI!