Z wirtualnej rzeczywistości do prawdziwego wnętrza

Projektowanie łazienki wymaga starannych przygotowań. Sprawdzamy różne układy funkcjonalne, porównujemy produkty. Chcemy mieć też pewność, że wybrane rozwiązania będą wpisywały się w nasz gust. Czy można to wszystko „zobaczyć” i przekonać się o słuszności podjętych decyzji zanim ekipa zacznie kuć ściany? Teraz już tak – wystarczy telefon i nowatorska aplikacja KLUDI VR360, która przenosi w wirtualny świat łazienek KLUDI.

Jak to działa? By przenieść się do wnętrza jednej z dwunastu wirtualnych łazienek KLUDI wystarczy odwiedzić sklep Google Play lub App Store i zainstalować darmowe oprogramowanie na telefonie z wbudowaną funkcją żyroskopu. Warto przy tym użyć okularów 3D, które gwarantują pełnię wrażeń korzystania z aplikacji. Kolejny krok to wybór konkretnej serii produktowej KLUDI – każdą z nich można zobaczyć w łazienkach utrzymanych w różnorodnej stylistyce. Taka perspektywa prezentacji pozwala ocenić walory wizualne armatury, a co najważniejsze sprawdzić, w jakim otoczeniu prezentuje się najlepiej.

KLUDI VR360 to źródło pomysłów i inspiracji. Aranżacje stworzone na potrzeby programu opracowane zostały w oparciu o najnowsze trendy w urządzaniu wnętrz. Miłośnicy różnych stylów, podczas wirtualnych spacerów po wnętrzach, znajdą gotowe rozwiązania, które mogą przenieść do swojej łazienki. Zwolenników minimalizmu zainspirują proste formy, fani dekoracyjnych detali docenią ciekawe faktury drewna i mozaiki, soft-purystyczne kształty znajdą natomiast uznanie w oczach osób poszukujących wyszukanego designu.

Nadal nie wiesz jakie rozwiązanie wybrać do swojej łazienki? Skorzystaj z nowoczesnego narzędzia KLUDI VR360 – aranżowanie wnętrz nigdy nie było tak proste! Aplikację docenią projektanci, pracownicy salonów z wyposażeniem łazienek, osoby przygotowujące się do remontu. To jedno z nielicznych na rynku rozwiązań ułatwiających podejmowanie wnętrzarskich decyzji zakupowych.