Zainspiruj się z KLUDI!

Nowy serwis internetowy KLUDI www.inspiracje.kludi.pl powstał z myślą o osobach poszukujących inspiracji i ciekawych rozwiązań do swojej łazienki lub kuchni.

Nowa strona KLUDI to swoista strefa inspiracji, w której każdy znajdzie coś dla siebie. To źródło oryginalnych pomysłów, gotowych praktycznych rozwiązań, a co za tym idzie - punkt wyjścia do tworzenia własnych projektów. Koncepcje łazienek i kuchni prezentowane na stronie www.inspiracje.kludi.pl zostały zaprojektowane z dbałością o najmniejszy szczegół. Każde wnętrze posiada swój niepowtarzalny charakter i wyjątkowy styl.

Poruszanie się po serwisie jest bardzo proste. Bezpośrednio na stronie głównej możemy wybrać konkretne wnętrze, a w dalszej kolejności zapoznać się z galerią inspirujących aranżacji. Jednocześnie KLUDI podpowiada, jak skompletować produkty do wybranej łazienki i kuchni, a także zaprasza na wirtualny spacer 360°. W menu głównym dostępne są również „Rozwiązania podtynkowe”. Osoby, które planują instalację armatury podtynkowej znajdą tam gotowe zestawienia produktów do wanny i kabiny w bardzo przystępnej formie. Co więcej, serwis dostarcza wielu niezbędnych informacji na temat poszczególnych funkcji produktów i zalet ich zastosowania.

Strefa inspiracji KLUDI to odpowiedź na zmieniające się potrzeby rynku. „Jesteśmy bardzo blisko naszych klientów” – mówią przedstawiciele marki – „z uwagą śledzimy zmieniające się trendy i staramy się jak najlepiej dopasować do nich naszą ofertę”. Dziś klientom nie wystarczają już tylko statyczne ekspozycje w salonach sprzedaży. Chcą zobaczyć, jak dany model baterii wygląda w konkretnej aranżacji, kolorystyce, oświetleniu, by czerpać inspiracje w tworzeniu swojego wymarzonego wnętrza.