Zestaw natryskowy KLUDI COCKPIT Discovery

Dla wielu osób prysznic bywa jednym z najprzyjemniejszych momentów dnia - i nic w tym dziwnego. Ożywczy kontakt z wodą potrafi pomóc w beztroskim odprężeniu, regeneracji ciała i ukojeniu umysłu. Celebrowaniu takich drobnych, codziennych przyjemności powinien jednak towarzyszyć odpowiedni anturaż, zaplanowany w sposób, który cieszy nie tylko funkcjonalnością, ale i estetyką na najwyższym poziomie.

Domowe zabiegi pielęgnacyjne mogą być zatem nie tylko sposobem na polepszenie nastroju, ale również inspirującą wycieczką do świata doskonałego wzornictwa. Produkty KLUDI świetnie wpisują się w obraz nowoczesnych łazienek, których aranżacja przypomina nastrojowe SPA. Zestaw natryskowy KLUDI COCKPIT Discovery jest tego najlepszym przykładem. Zaprojektowany z myślą o doskonałym designie, zaskakuje również intuicyjnymi rozwiązaniami i ergonomią, dzięki którym komfort kąpieli wchodzi na zupełnie nowy poziom. Prostota formy i jednocześnie zaawansowana technologia to duet, który bez wątpienia potwierdza ideę projektantów KLUDI - „Water in Perfection”.

Stylistyka KLUDI COCKPIT Discovery miała być przede wszystkim ukłonem w stronę twierdzenia, że piękno tkwi w prostocie. I rzeczywiście, minimalistyczne kształty, gładkie linie i subtelna, elegancka kolorystyka sprawiają, że prysznic fantastycznie wpisuje się w modną, wielkomiejską estetykę.